Autor |
Zpráva |
sharpers
|
stmívač stropního světla
kucí nemáte někdo nějakej jednoduchej návod jak udělat aby při zavření dveří se stropní světlo nezhaslo okamžitě ale postupně pohaslo ? z mojich eletrickych schopnosti vim že to bude něco přes kondík, kterej bude nabitej, jak se přeruší okruh tak se začne vybíjet až se vybije a tím světlo pomalu zhasne....ale jak nato ? dík za příp rady
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
1.2.09, 12:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.2.09, 12:39 |
|
|
sharpers
|
hmm to prvni je že se to zhasne až později ne ? ja bych chtěl prostě aby se to zhasinalo pomalu....
a ještě když mám tu funkci že když rozsvitim stropni světlo začnou přes alarm blikat vystražne prej jako upozornní ostatním řidičům, nemůže to dělat neplechu ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
1.2.09, 12:45 |
|
|
Šemik
|
sharpers píše: ...když rozsvitim stropni světlo začnou přes alarm blikat vystražne...
Cože? Co to proboha je za vynález?
|
1.2.09, 12:55 |
|
|
Nepér
|
Ten stmívač ti za 150 pošlu ale jestli tam máš něco, co funguje na základě otevření/zavření dveří, bude to zlobit.
Jo a s 10W žárovkou není vhodný nastavovat delší dobu, se to neuchladí
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.2.09, 13:38 |
|
|
varok
|
Dobrý stmívač je taky nekde na virtu. Mám ho udělaný a paráda. Asi 5 sekund to svítí po zavření dveří a pak to začne pomalu pohasínat. Doba svícení se dá upravit kondíkem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.2.09, 13:52 |
|
|
gokralik
|
To co tady dával nepér se mi líbí. Ale většina těch hloupých opožďovačů je na nervy. Někdy sedneš do auta, nastartuješ a jedeš a ten kretén ti ještě 10s svítí do očí než zhasne.
Mimochodem vy nemáte nacvičené trefit spínačku potmě?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.2.09, 13:57 |
|
|
Drak
|
Šemik píše: Cože? Co to proboha je za vynález?
No bohužel to do některých alarmů začínají cpat, při zaplým zapalování se ti po otevření dveří rozblikají varovky.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.2.09, 14:02 |
|
|
Šemik
|
A k čemu to jako má být?
Spínačku trefim potmě, mám dokonce to rozsvícení při otevření dveří odpojeno. Světýlko si rozsvím kdyžtak spínačem
|
1.2.09, 14:08 |
|
|
Drak
|
Podle papíru tím upozorňuješ ostní, že chceš lozit po silnici, nebo co.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.2.09, 14:20 |
|
|
sharpers
|
Drak píše: Šemik píše: Cože? Co to proboha je za vynález? No bohužel to do některých alarmů začínají cpat, při zaplým zapalování se ti po otevření dveří rozblikají varovky.
taky nevim k čemu to je...ja tam mam to ze pri zapnutem zapalovani se pri otevreni dveri nebo rozsviceni stropniho svetla se hodi vystrazne
|
1.2.09, 20:59 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
takže když budeš třeba cestovat za tmy a spolujezdec se rozhodne podívat do mapy, rozsvítí si lampičku aby na to viděl, tak se rozsvítí za jízdy varováky ? jestli jo, tak určitě porušuješ předpisy, a zbytečně s tím obtežuješ všecky kolem sebe, ten drát bych pak našel, a ustříhnul
|
1.2.09, 21:29 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.2.09, 15:13 |
|
|
sharpers
|
Vít píše: takže když budeš třeba cestovat za tmy a spolujezdec se rozhodne podívat do mapy, rozsvítí si lampičku aby na to viděl, tak se rozsvítí za jízdy varováky ? jestli jo, tak určitě porušuješ předpisy, a zbytečně s tím obtežuješ všecky kolem sebe, ten drát bych pak našel, a ustříhnul
jj takhle to je...taky mě to sere....jedina funkce co je dobra tak to že to hazi varovne při otevření dveří...to se mi libi....ale na to světylko mě to sere....njn nevim jeslti bude tak jednoduche najit ten dratek....
|
2.2.09, 15:31 |
|
|
Nepér
|
To někdo blbě zapojil přímo k žárovce, místo ke dveřnímu kontaktu. Každopádně se zpožďovačem by se prodloužila i ta doba blikání, ať by to bylo zapojeno správně či nikoliv.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.2.09, 15:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|