Autor |
Zpráva |
strki
|
Jak vyzkoušet jiskru
Zdravím potřebuji poradit.
Chtěl bych vyzkoušet jiskru u svíčky, ale mimo vůz nevíte jde vyrobit něco takového aby to valilo indukční proud do svíčky?
díky
|
1.2.09, 20:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud ti jde o klasické kontaktní zapalování, pak stačí cívka, kondík, spínač (tlačítko nejlépe), 12V baterka (nebo odolný zdroj). Zapojit stejně jako v autě a můžeš si jiskřit.
|
1.2.09, 21:04 |
|
|
strki
|
Dík za nápad je docela šikovný, ale já bych spíše potřeboval nějakou elektroniku, potřebuji oblbnout mé motohodiny na služ.autě resp.natočit si více
|
2.2.09, 18:14 |
|
|
venda
|
strki píše: Dík za nápad je docela šikovný, ale já bych spíše potřeboval nějakou elektroniku, potřebuji oblbnout mé motohodiny na služ.autě resp.natočit si více
Nasadit kliku a točit.
|
2.2.09, 18:37 |
|
|
Drak
|
Tak na to ti bude stačit časovač, kterej ti bude spínat 1 na cívce. Na čem máš probůh namontovanej motobudík?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.2.09, 18:59 |
|
|
chemer
Moderátor
|
neraďte mu podvodníkovi
|
2.2.09, 20:17 |
|
|
Dawid130
|
Co je to za auto?
|
2.2.09, 21:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
motor hodiny a u čeho miloš
|
2.2.09, 21:45 |
|
|
strki
|
Drak píše: Tak na to ti bude stačit časovač, kterej ti bude spínat 1 na cívce. Na čem máš probůh namontovanej motobudík?
Jak to myslíte časovač můžete mi to nějak blíže popsat, jinak motohodiny mám na vozu MAN je to popelářský vůz
|
3.2.09, 14:49 |
|
|
venda
|
Tam jsou svíčky?
|
3.2.09, 14:53 |
|
|
strki
|
venda píše: Tam jsou svíčky?
Ano ale žhavící a motohodiny ale i přesto to potřebuji udělat tak jak jsem psal.
|
3.2.09, 14:57 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
podle toho ze chces cpat indukcni proud do zhavici svicky bych ti poradil nechat ridit nekoho jinyho..promin
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.2.09, 15:01 |
|
|
strki
|
Kachnis píše: podle toho ze chces cpat indukcni proud do zhavici svicky bych ti poradil nechat ridit nekoho jinyho..promin
Samozřejmě motohodinu vytáhnu ven a nacvakám si víc hodiny nemám jenom na dieslu
|
3.2.09, 15:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a u čeho to děláš motorhodina, jiskra, žhavící svíčka, pak zas diesel a jiskra nemáš to starou škodovku traktor ten jel i na benál o naftu a že by ti tam dali motorhodiny a ty jsi placený za motorhodinu výplatu ti napíšw tuška miloš
|
3.2.09, 15:12 |
|
|
Drak
|
Tak na manu to moc nenatočíš, jestli je to klasika čerpadlo, tak si to bere signál z převodníku a jestli je to stříkačka, tak z ECU. Jediný řešení je nezdechat motor a nechat ho furt plkat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.2.09, 15:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|