|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
Straider píše: volnej slot .
to si ale delas prdel ne sorry,ale nedalo mi to
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.2.09, 14:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Straider
|
Tak mám novinky. Včera jsem ještě večer zapojil kostru, zapojil nabitou baterii, auto chytlo asi na pošesté, ale chytlo a jelo. Zkusil jsem s ním ujet pár kilometrů a pohoda. Žádnej smrad, už to nesvítilo jak protiletadlovej reflektor, stěrače taky chytly svoje starý tempo - vše OK. Dojel jsem domů, vypojil baterii a dnes ráno když jsme to zkusil nakopnout, tak byla baterie vybitá. Ve startéru to jenom cvaklo a konec! Takže se obávám, že to ta baterka nepřežila. Teď musím ještě sehnat baterku. Další investice navíc. Ach jo co mě ještě čeká? No nic tak zase na autobus. DOPR****. Ale měl jsi pravdu. Díky moc za pomoc. Nebýt Tebe tak se s tím crcám ještě teď a vůbec nevím. Díky.
|
4.2.09, 11:40 |
|
|
Šemik
|
Nemáš zač, snad to s novým akumulátorem bude konečně fungovat tak jak má
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.2.09, 12:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkus do toho starýho nalej trošku peroxidu vodíku podle Miloše by to mělo pomoct
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.2.09, 14:51 |
|
|
Straider
|
Tak jsem včera koupil novou baterku a škodovka běhá jako za mlada. Konečně. Snad jí to ještě pár měsíců vydrží. Ještě jednou děkuji za rady.
|
7.2.09, 18:13 |
|
|
Straider
|
.........Hlavně Tobě Šemíku. Moc děkuju
|
7.2.09, 18:14 |
|
|
Šemik