Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Jen aby ho ta felicie nevyšla dráž.. S autem co stálo a nejezdilo je vždycky kříž
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.2.09, 14:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: Jen aby ho ta felicie nevyšla dráž.. S autem co stálo a nejezdilo je vždycky kříž
no tak podle mě je zbytečný srát prachy do celolaku...ale proti gustu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.2.09, 14:19 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: Šemik píše: Jen aby ho ta felicie nevyšla dráž.. S autem co stálo a nejezdilo je vždycky kříž no tak podle mě je zbytečný srát prachy do celolaku...ale proti gustu jenže je třeba nalakovat všechy dveře + pate dveře, čelo , předek střechy, zadní lemy, přední blatníky, lištičky pod zadní světla....to je celkem dost velka plocha a nevim jeslti bych chytnul odstín..... Šemik píše: Jen aby ho ta felicie nevyšla dráž.. S autem co stálo a nejezdilo je vždycky kříž
no tak felině chybi jenom ten lak, blatniky, par drobnych oprav, možna ještě ty poloosy....
jenže když kupim fabku tak to zas mam přepis, druhou sadu gum, par oprav, nove naplně atd....a budu na stejne pozici co sem teď
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
Naposledy upravil sharpers dne 11.2.09, 18:31, celkově upraveno 1
|
11.2.09, 18:28 |
|
|
sharpers
|
pazi píše: a to už jsem chtěl říct, že je dobře, že nekupuješ fábku
na 99% nekupuju, nějak se mi felda zalíbila...
btw pozítří se jedu pro elektrony....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
11.2.09, 18:29 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: na 99% nekupuju, nějak se mi felda zalíbila...
to je slovo chlapa
|
11.2.09, 19:00 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: sharpers píše: na 99% nekupuju, nějak se mi felda zalíbila...
to je slovo chlapa
udržovaná felda bez tuningu na škodováckých elektronech je podle mýho názoru hezčí než mnoho novějších aut
|
11.2.09, 19:03 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: Ondras83 píše: sharpers píše: na 99% nekupuju, nějak se mi felda zalíbila...
to je slovo chlapa udržovaná felda bez tuningu na škodováckých elektronech je podle mýho názoru hezčí než mnoho novějších aut
...konečně jsi to chlape pochopil
|
11.2.09, 19:03 |
|
|
sharpers
|
...
Naposledy upravil sharpers dne 12.2.09, 15:04, celkově upraveno 2
|
11.2.09, 19:05 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: sharpers píše: Ondras83 píše: sharpers píše: na 99% nekupuju, nějak se mi felda zalíbila...
to je slovo chlapa udržovaná felda bez tuningu na škodováckých elektronech je podle mýho názoru hezčí než mnoho novějších aut ...konečně jsi to chlape pochopil
já to chápal celou dobu ale moje felina má na sobě více rzi než laku je to opravdu na celolak , kdyžtak ti to pofotim a´t tomu věříš taky, hodně lidi řika že ne , ale ja myslim že jina cesta aby to auto vypadalo k světu neni
|
11.2.09, 19:06 |
|
|
sharpers
|
btw dotaz....když bych chtěl při nejhorším dát ty černé základní nárazníky, šlo by tam dát ty s ostřikovačema světel ? půjde to tam zapojit ? co všechno bych musel upravovat ?
|
11.2.09, 19:08 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: btw dotaz....když bych chtěl při nejhorším dát ty černé základní nárazníky, šlo by tam dát ty s ostřikovačema světel ? půjde to tam zapojit ? co všechno bych musel upravovat ?
vyvrtat díry a nějak tam ty ostřikovače přidělat (nevim jak to je origo, ale šroubek by stačil asi)
jinak jen vyvrtat 8mičku díru na hadici
|
12.2.09, 17:48 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: sharpers píše: btw dotaz....když bych chtěl při nejhorším dát ty černé základní nárazníky, šlo by tam dát ty s ostřikovačema světel ? půjde to tam zapojit ? co všechno bych musel upravovat ? vyvrtat díry a nějak tam ty ostřikovače přidělat (nevim jak to je origo, ale šroubek by stačil asi) jinak jen vyvrtat 8mičku díru na hadici
kam vyvrtat díry ? já to mylsím tak jako že mám ten nárazník naprasklý...lakovaný v tehle barvě pry teměř nepujde sehnat, tak bych plac ty černe, sehnal bych starší přímo s ostřikovačema...dje mi teda o to kam se to zapojuje v autě...asi na nadobku ostřikovaču, ale jak ? nebo to má extra nádobku ?
|
12.2.09, 17:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
má to extra motorek v normoš nádobě ale já bych to tam nedával
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.2.09, 18:37 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: má to extra motorek v normoš nádobě ale já bych to tam nedával
teĎ na zimu to je dobrý, v létě mám odpojeno
|
12.2.09, 18:42 |
|
|
sharpers
|
Sadra17 píše: má to extra motorek v normoš nádobě ale já bych to tam nedával
no tak zaprve to tam cu hlavně kvuli vzhledu, hned ten předek vypada lip, a funkčnost bych teda hlavně na zimu
|
12.2.09, 18:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|