Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 06:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Automatické rozsvěcení světel 
Autor Zpráva

Příspěvek 
mirci píše:
nwm ci tuto temu este niekto sleduje ale ak ano tak mam otazku ... bude tato schema ak ju zrealizujem fungovat aj na Skode Felicii rok vyroby 1996 GLXi ... ?
Za skore odpovede dakujem ;)

A nemas nahodou poistkovku predpripravenu pre rele ovladajuce svetla pre potreby denneho svietenia? Teda neviem presne od ktoreho mesiaca to tam zacali davat. '97 to uz ma... Tam staci skocit do saloonu a kupit potrebne 'rele'

5.2.09, 23:18
Pspvek Reklama

Příspěvek 
a kde to zistim ... ci zoberiem knizku od auta a pocitam ... a zistim jo ... alebo skocim do servisu nech zistia :-D ...

6.2.09, 11:33
Profil ICQ

Příspěvek 
vyrobil a namontoval jsem tohle http://belza.cz/simple/lbw.htm

je to malý lehký, jdou z toho 2 dráty, jeden jde na žlutozelený drát na horním spínači světel a druhý na spínač vyhřívání zadního skla (nebo na jiný kontakt kde je po zapnutí klíčku +12V), stahovací páskou jsem modulek přitáhl na dráty od spínačů světel, v případě zájmu, mám všechny fáze montáže vyfoceny

auto je fagot 135 LSE r.v.91

8.2.09, 19:16

Příspěvek 
Tak tohle je podle mě lepší, než všechny automaty, které světla samy rozsvěcují při každém nastartování. Připomenutí je někdy lepší, než když se něco udělá samo. Ale je to jen můj osobní názor, tak mě nekamenujte.

9.2.09, 10:47
Pan Kapitán

Příspěvek 
Ja si myslim ze kdyz uz to jde automaticky, tak proc to tak nedelat?

Cvokárium: Youtube Instagram

9.2.09, 12:16
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Ne při každém nastartování potřebuji, nebo chci svítit. Při těchhle příležitostech by sice automat měl jít odstavit, ale na sklerózu je lepší kopnutí.

9.2.09, 14:14

Příspěvek 
venda píše:
Ne při každém nastartování potřebuji, nebo chci svítit. Při těchhle příležitostech by sice automat měl jít odstavit, ale na sklerózu je lepší kopnutí.

ja mám automat ktorý to rozsvieti až 3-5sek po naštartovaní...

9.2.09, 14:19
Pan Kapitán

Příspěvek 
Ja sem to mival, bylo to udelany tak, ze to melo casovac. Nejakejch 10s po zapnuti zapalovani to rozsvitilo, ale melo to jeste blokovani, takze kdyz sem startoval, tak se ten cas jakoby nuloval a zacinalo se pocitat znova. To bylo aby to zbytecne nezatezovalo baterku pri startovani. Jezdil jsem s tim leta a v pohode, proste sem se o svetla prestal starat.

V jednom aute jsem to mel udelany tak, ze mi to rozsvitilo hned, ale pri startovani to odpinalo hlavni svetla, jako to maji novy auta. To bylo nejjednodussi, jenom 2 rele a hotovka.

V Edovi to nemam.. obcas zapomenu rozsvitit, obcas zapomenu zhasnout, normalka.

Fiaty to maji tak, ze kdyz se vypne zapalovani, tak to automaticky zhasne. Na zapnuti parkovacek bez klicku je pak dalsi poloha na spinacce. To je fakt prijemny, ale davat jinou spinacku... No a nelibi se mi ze manzelce furt zhasinam kdyz to chcipnu a vona pak zapomene rozsvitit kdyz nekam jede po mne. A proto bych to radsi na automat i ve Skodovce.

Jasny ne? ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

9.2.09, 14:58
Profil ICQ YIM
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7