Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 06:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Otáčkoměr na Š favorit 135 LSE ecotronic r.v. 91 
Autor Zpráva

Příspěvek Otáčkoměr na Š favorit 135 LSE ecotronic r.v. 91
chtěl bych do Š favorit 135 LSE ecotronic r.v. 91 namontovat otáčkoměr (originál co se používal na favorita), momentálně tam jsou hodiny, které jsou úplně k ničemu (spíše k zlosti), nevíte zda je tam udělána nějaká příprava? případně jaké dráty tam budu tahat apod? jestli někdo má navíc za šlusný peníz, tak bych měl zájem

předem díky všem

8.2.09, 19:22
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ekotronic to ma uplne rovnake ako vsetky ostatne facka s karburatorom. Dorobit to samozrejme ide. Potrebujes funkcny otackomer a kablik s ktorym to spojis s indukcnou cievkou.
Ani stara pristrojovka snad by nemala byt problemom. Ked to vsetcia menia za cierne, pripadne feliciove :wink:

9.2.09, 19:35

Příspěvek 
kwiko píše:
Ekotronic to ma uplne rovnake ako vsetky ostatne facka s karburatorom. Dorobit to samozrejme ide. Potrebujes funkcny otackomer a kablik s ktorym to spojis s indukcnou cievkou.
Ani stara pristrojovka snad by nemala byt problemom. Ked to vsetcia menia za cierne, pripadne feliciove :wink:

na jiném vláknu jsem našel něco o nějakém plošňáku, který je nutnou vyměnit, budu kupovat celou přístrojovku, kvůli tomu vrchnímu plexi bez dírky na seřizování hodin, tak to snad bude OK,
není tedy možné že by byla na nějakém konektoru příprava?

10.2.09, 08:15

Příspěvek 
já jsem na ekotronicu přípravu na otáčkolěr měl takže si myslim že to budeš mět aji ty zkus vyměnit přístrojovku a uvidiš :wink:

12.2.09, 16:33

Příspěvek 
Milan Koukal píše:
já jsem na ekotronicu přípravu na otáčkolěr měl takže si myslim že to budeš mět aji ty zkus vyměnit přístrojovku a uvidiš :wink:

díky, já jsem v to doufal, jakmile seženu desku bude prověřeno, kdyžtak natáhnu 2m koax kablíku

12.2.09, 21:17

Příspěvek 
Koaxial není potřeba. I některé starší typy fáček měli hodiny, ale šlo tam dát rovnou i otáčkoměr. Kdysy jsem to na starém fáčku měnil, jen je potřeba propojit káblíkem tu desku s plošnými spoji a indukční cívku. Nevím který přesně je to konektor na indukčce a na desce s plošným spojem je na jednom konektoru taky připraveno. Jen je potřeba pohledat.

13.2.09, 19:40
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]