Autor |
Zpráva |
Martas
|
Felda 1.3 mpi
Mám problém. Dneska jsem dodělal těsnění pod hlavou včetně přesahů vložek a rozvodu a po nastartování jsem se nestačil divit. Autu kolisají otáčky ale hrozným způsobem. Nedělá to ale jenom na volnoběh ale i kdýž to podržím na půl plynu tak ta klapka reguluje a kope. Tak jsem udělal základní nastavení a bezezměny. Tak jsem vyčistil klapku a udělal základní nastavení znovu a je to pořád stejný. Než jsem ten motor rozdělal tak to trochu zlobilo ale jenom za studena a když se to ohřálo tak pak dobrý. Ještě mě říkal jeden známej že se na mpičku nedájí vymazat adaptační hodnoty a musí být na to nějakej speciální program prý to VAG neumí. Ale dělal jsem tam taky jednu feldu a tam to šlo . Nesetkal jse se stím tady někodo náhodou?
|
12.2.09, 16:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
nastavit klapku na supervagu, nebo vrazit jednotku přes noc do mrazáku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.2.09, 18:00 |
|
|
lubo_s
|
Re: Felda 1.3 mpi
Nesekol si sa s rozvodmi?
_________________ Š Felicia 1.3 MPI
|
12.2.09, 18:02 |
|
|
Martas
|
Re: Felda 1.3 mpi
lubo_s píše: Nesekol si sa s rozvodmi?
To auto jede jak urvaný z řetězu akorat ty otáčky. Rozvody jsou v pořádku.
|
12.2.09, 18:05 |
|
|
Martas
|
Ondras83 píše: nastavit klapku na supervagu, nebo vrazit jednotku přes noc do mrazáku
Už jsem si to přečetl s tím mrazákem. .
|
12.2.09, 18:08 |
|
|
Martas
|
Až to vytáhnu z mražáku tak udělat zakladní nastavení a to je všechno?
|
12.2.09, 18:10 |
|
|
Ondras83
|
Martas píše: Až to vytáhnu z mražáku tak udělat zakladní nastavení a to je všechno?
až to vytáhneš z mrazáku, mělo by to bejt oukej
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.2.09, 18:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dělal jsem těsnění pod hlavou včetně přeshů
vložky tahals ven kolik jsi podložil přesah hlava je přebroušená, vyžraná, nebo pilníkem srovnaná
ventily jsi nastavil kolik co těsnění na sání je nové
co se týče adaptačních hodnot to vag smázne ale jen supervag ti přepíše emprom a o to tam jde miloš
|
12.2.09, 18:49 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
diavu si zkoušel ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.2.09, 18:51 |
|
|
Martas
|
slovacek.milos píše: dělal jsem těsnění pod hlavou včetně přeshů vložky tahals ven kolik jsi podložil přesah hlava je přebroušená, vyžraná, nebo pilníkem srovnaná ventily jsi nastavil kolik co těsnění na sání je nové co se týče adaptačních hodnot to vag smázne ale jen supervag ti přepíše emprom a o to tam jde miloš
Vložky jsem tahal byly tam utopeny dva válce. Dával jsem to tak že 0,10 šla lehko a 0,15 tam nešla tak kolem 0,13 + -. Hlava přebroušná není borec už nechtěl dávat 800 za brus. Ventily jsou: sání 0,25 a výfuk 0,20. Těsnění sání je nové tam to nesaje to jsem zkoušel.
|
12.2.09, 18:58 |
|
|
Martas
|
Sadra17 píše: diavu si zkoušel ?
Ne. Ale vypadá že té italce nepomůže lečba ani elektrošokem
|
12.2.09, 19:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martas píše: slovacek.milos píše: dělal jsem těsnění pod hlavou včetně přeshů vložky tahals ven kolik jsi podložil přesah hlava je přebroušená, vyžraná, nebo pilníkem srovnaná ventily jsi nastavil kolik co těsnění na sání je nové co se týče adaptačních hodnot to vag smázne ale jen supervag ti přepíše emprom a o to tam jde miloš Vložky jsem tahal byly tam utopeny dva válce. Dával jsem to tak že 0,10 šla lehko a 0,15 tam nešla tak kolem 0,13 + -. Hlava přebroušná není borec už nechtěl dávat 800 za brus. Ventily jsou: sání 0,25 a výfuk 0,20. Těsnění sání je nové tam to nesaje to jsem zkoušel.
tě nechápu 0.1 šla lehko 0.15 těžko,
přece kolik pod tu vložku naskládáš tak o tolik ti vyjede nahoru,
co to tam šlo lehko nebo těžko jde mi jen o to že po tvé montáži je to příšerné že ses nestačil divit miloš
|
12.2.09, 19:39 |
|
|
Martas
|
slovacek.milos píše: Martas píše: slovacek.milos píše: dělal jsem těsnění pod hlavou včetně přeshů vložky tahals ven kolik jsi podložil přesah hlava je přebroušená, vyžraná, nebo pilníkem srovnaná ventily jsi nastavil kolik co těsnění na sání je nové co se týče adaptačních hodnot to vag smázne ale jen supervag ti přepíše emprom a o to tam jde miloš Vložky jsem tahal byly tam utopeny dva válce. Dával jsem to tak že 0,10 šla lehko a 0,15 tam nešla tak kolem 0,13 + -. Hlava přebroušná není borec už nechtěl dávat 800 za brus. Ventily jsou: sání 0,25 a výfuk 0,20. Těsnění sání je nové tam to nesaje to jsem zkoušel. tě nechápu 0.1 šla lehko 0.15 těžko, přece kolik pod tu vložku naskládáš tak o tolik ti vyjede nahoru, co to tam šlo lehko nebo těžko jde mi jen o to že po tvé montáži je to příšerné že ses nestačil divit miloš
Měřím přesah klasickýma měrkama a velkou šuplerou přes válec abych měl rovinu. Hlásím rozdíl mezi blokem a vložkou.
|
13.2.09, 17:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a to si stahoval vložky nebo to bylo na volno ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.2.09, 17:46 |
|
|
Martas
|
Sadra17 píše: a to si stahoval vložky nebo to bylo na volno ?
Každá vložka byla stáhlá z obou stran
|
13.2.09, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|