Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 05:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Problém? 
Autor Zpráva

Příspěvek Problém?
Ahoj mám Škodu Octávii 1.9 TDI 66Kw 180 000km

Dnes se mi přihodila taková věc, chtěl jsem nastartovat ale motor se jednou otočil a pak jako kdyby vyklouzla volnoběžka ale na to motor běžel dost z tuha.
Spíš jako kdyby měl malou kompresi. Bohužel jsem nezjistil zda se u této závady doopravdy točí motor páč jsem seděl za volantem a na otáčkoměr jsem se zapomněl kouknout.
Přišlo mi jako kdyby byla stržená volnoběžka ale po pár pokusech jsem zase nastartoval a od té doby nic.
Nerad bych aby mě to někde nechalo.
Nesetkal jste se někdo s něčím podobným?

A ještě jedna věc nefunguje mi okénko u řidiče slyším jak v jednotce cvaká relé ale okno se nehne.
Zlámané kabely ve dveřích? Nebo jednotka motoru okna? Nebo motor? Nevíte co se rozbíjí nejvíc?

Dělám Mercedesy a BMW teď to nemám kde rozebrat tak jsem se chtěl zeptat jestli to není nějaká častá závada abych se na to připravil s dílama.
Díky David :wink:

15.2.09, 21:31
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
urcitě bude potřeba diagnostika

U toho okýnka se stává, že se rozbije mechanismus, jsou tam ocelová lanka, ta se po čase začnou třepit a zašprajcujou se tam, okýnko doporučím zatím nepoužívat, aby ještě třeba neshořela elektronika. Samozřejmě, může jít i o jinou závadu.

15.2.09, 22:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Jasně kouknu na to lanka od stahovačky to ale nejspíš nebudou žádné zvuky nebo nic takového z toho nešlo a je i cítit že se motor nijak nešprajcuje.
Ale díky za radu...

15.2.09, 22:36
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]