Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
Chybička se vloudila
Podarilo sa mi rozobrat zadnu napravu . Ale : zabudol som rozsrobovat naboje kolies ktore sa nachadzaju v sikmych ramenach Takze nakolko viem ze tato matka naboja ( ta co je zvonka ) sa odsrobuva znacne brutalnym sposobom ( 32 orech + gola + 2m trubka ) a ja ju potrebujem odsrobovat kedze menim loziska . Tak ako na to ? Nako zepriet o nieco alebo ako ?
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
20.2.09, 23:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Orechem 32 toho moc nepovolis. Ja na tom zlomil jeden trhak, skoncilo to tak ze sem musel matky odvrtat
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.2.09, 23:37 |
|
|
Bukaj
|
Ořechem 32 opravdu moc nepovolí, když je tam matka na ořech 36
Ale zkus to upnout do svěráku za náboj kola a povolti to...
...mně to takto jednou vyšlo, jen je potřeba velkej svěrák...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
20.2.09, 23:40 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Matthes píše: Orechem 32 toho moc nepovolis. Ja na tom zlomil jeden trhak, skoncilo to tak ze sem musel matky odvrtat Odvrtat matku ? to ako ? ci pilnik do ruky a ides keby to nebolo na tom ramene tak to strcim do sustruhu a hotovo ale to rameno tam zavadzia . o to ze by som zlomil trhak pochybujem , taky silny zase niesom skor mi ide o to ako zafixovat aby sa mi to nepretacalo
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
20.2.09, 23:43 |
|
|
Bukaj
|
prostě bokem za unašeč (v užším místě) do svěráku (hřídel horizontálně), rameno nahoru, nebo dolů a zabrat...
...pokud máš dobře ukotvený svěrák na dobrém ponku, tak to zvládneš
Když jsem to zvládl i na té fošně, kterou mám na chatě namísto ponku...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
20.2.09, 23:48 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Bukaj píše: Ořechem 32 opravdu moc nepovolí, když je tam matka na ořech 36 Ale zkus to upnout do svěráku za náboj kola a povolti to... ...mně to takto jednou vyšlo, jen je potřeba velkej svěrák...
No tak sem znicil ten trhak, hridel do sveraku, trubkou za stefty zaprit o zed a povolovat
Jonny: No ja obvykle odvrtavam vrtackou a ne pilnikem
|
20.2.09, 23:48 |
|
|
BeBe
|
ja som vzal jokel vyvrtal dve diery ,nasadil na sroby na naboji zaprel o zem a velkou golou povolil
_________________ 110R,120Ls,Rapid 130
|
20.2.09, 23:49 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Matthes píše: Bukaj píše: Ořechem 32 opravdu moc nepovolí, když je tam matka na ořech 36 Ale zkus to upnout do svěráku za náboj kola a povolti to... ...mně to takto jednou vyšlo, jen je potřeba velkej svěrák... No tak sem znicil ten trhak, hridel do sveraku, trubkou za stefty zaprit o zed a povolovat Jonny: No ja obvykle odvrtavam vrtackou a ne pilnikem Dakujem za objasnenie presneho rozmeru tej matky ( vedel som ze je to nieco nad 30 ) takze to skusim s tym zverakom chjo , to bude zase porod .
Matthes : to mazaujima , ako sa da odvrtat matka vrtackou ? Asi mam dlhe vedenie ked nechcem poskodit tu os ci jako sa tomu nadava
|
20.2.09, 23:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Malej vrtacek a z boku vrtas do matky no... Tim vznikne jakoby trhlina, do ktery prastis majzlikem ve smeru povolovani
|
20.2.09, 23:59 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Matthes píše: Malej vrtacek a z boku vrtas do matky no... Tim vznikne jakoby trhlina, do ktery prastis majzlikem ve smeru povolovani No tak toto by ma nenapadlo . Ak to nepojde inak bude to posledna moznost . diki moc vsetkym za postrehy , zajtra v robote sa do toho pustim ( tam mame veelky zverak )
|
21.2.09, 00:06 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Ja jsem to delal tak, ze: Mezi stefty na unaseci jsem vzazil krumpac jednou stranou a na druhou jsem nasadil 2m trubku. Pak jsem na orech nasadil klic a na klic 2m trubku... Na trubku potom zavesil otce a kdyz zabral tak jsem do klice jako takove mlatil gumovou palici... Povolil jsem takhle 4 ramena(2 vlecky) na zahrade mimo vuz...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
21.2.09, 00:46 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to mě taky zajímá já na tředovej matce u feldy roztrh ořech a nehla se
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.2.09, 09:28 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Sadra17 píše: to mě taky zajímá já na tředovej matce u feldy roztrh ořech a nehla se to si mal co za golu ? od cinana za tľitópedetiat ? to som este nevidel aby sa orech roztrhol chce to silnejsi orech . Vies ako , co nejde silou , pojde este vecsou silou
|
21.2.09, 21:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
poctivá komunistická TONA
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.2.09, 21:35 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Sadra17 píše: poctivá komunistická TONA tak to si potom iny rambo , ja mam od cinana za dvetópedetiat a drzi . a to som uz zohol dva trhaky ale ani raz som orech neroztrhol . a neni tam naka zavlacka alebo neni ta matka zaklepnuta ? nakolko neviem kde sa nachadza tředova matka na felde
|
21.2.09, 21:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|