Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 REPASE ALTERNÁTORU 
Autor Zpráva

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
ještě mi řekni martine při denním jezdění, jak dlouho ten repas vydrží, já jsem to kdysi dávno dělal, pak jsem to vozil na repas za dobrou cenu a co se svítí celý den tak jen nové a ptal jsem se co opravují avie, tak na to měli pořád reklamace a repasované neberou, tak nevím repas starter při provozu LPG běžně 6 měsíců a vypálí se třeba drát z rotoru a nabe to rychlý konec miloš

No nevím, jestli to je dotaz na mě? Moc jsem ho nepochopil.

Já jsem alternátor rozebíral, když se vypálila dioda pomocného usměrňovače a když už jsem ho měl rozlousknutej, tak sem přesoustružil sběrací kroužky, vyměnil uhlíky a vyčistil diodový blok (byl řádně zanešenej). Toť vše. Alternátor jezdí celé léto, prakticky každý den a nevidím důvod, proč by neměl. Když se v červnu začalo svítit celodenně, tak sem si udělal regulátor napětí vlastní konstrukce a nastavil jsem si asi 14,5V na alternátoru.

Startér jsem dělal teď před zimou, jak byl motor studenej, tak se mu moc nechtělo. Dal jsem tam 0,8kW z auta, co šlo na jaře do šrotu a mělo nalítáno jenom 50 000. Jenom jsem u něj vyměnil uhlíky, namazal a točí jako ďas.

Kdyžtak dotaz upřesni(te), nevím jestli se bavíme o stratéru, nebo o alternátoru.

14.12.06, 17:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
roman heller píše:
Bukaj píše:
Jo? A nechtěl bys nám, škodovákům dělat překupníka?
Určitě by se tu našlo pár lidí, kteří chcou origo díly za prima ceny :)

Ono na 120tky moc věcí nemají,na fáva to docela jde a hojně na fábie,octavie atd.....
teď sem si tam kupoval komplet nový brzdový válec s posilovačem na fávo za 800kč....samozřejmě že nový..... :D

a to je normální obchod pro kohokoliv nebo se jen předvádíš? :-)

15.12.06, 18:39
Profil ICQ

Příspěvek 
Brus píše:
roman heller píše:
Bukaj píše:
Jo? A nechtěl bys nám, škodovákům dělat překupníka?
Určitě by se tu našlo pár lidí, kteří chcou origo díly za prima ceny :)

Ono na 120tky moc věcí nemají,na fáva to docela jde a hojně na fábie,octavie atd.....
teď sem si tam kupoval komplet nový brzdový válec s posilovačem na fávo za 800kč....samozřejmě že nový..... :D

a to je normální obchod pro kohokoliv nebo se jen předvádíš? :-)

Nevím proč bych se měl předvádět.Nevěříš,tak nevěřJinak obchod je pouze pro zaměstnance. :D

16.12.06, 18:19
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3