|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Sender
|
Oprava pístnice řízení
Zdravím,
trošku mi teče pístnice u řízení.Jde to nějak opravit (vyměnit těsnění) bez nutnosti výměny celý pístnice ?
Nedalo by se tam napasovat třeba i jiný těsnění a lůžko upravit podle novýho ? (dělal jsem to tak na traktor )
Díky za každej názor,tip,nápad k tématu.
|
21.2.09, 18:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
pokud není nějak vydřená, nebo hodně volná, tak by to přetěsnit šlo...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
21.2.09, 20:58 |
|
|
Drak
|
Přetěsnit de každá pístnice, musí mít ale nepoškrabanou hlazenku, jinak je to zbytečná práce.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
21.2.09, 21:03 |
|
|
Sender
|
Ono jde o to,že na tohle auto,se ty manžety údajně nedodávají.Řeší prej se to tak,že se mění celá pístnice.Zajímalo by mě,jestli je možný někde koupit nějakou podobnou manžetu a případně to předělat na jinou.
Nová pístnice prej stojí kolem 15 tis. -moc se mi za to ty prachy dávat nechtějí.
|
21.2.09, 22:22 |
|
|
Drak
|
A z čeho že to je?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
22.2.09, 15:43 |
|
|
Sender
|
Je to Ford Fiesta 2002+ 1.4i 16V.
Kde by se daly sehnat nějaký alespoň trošku podobný manžety ? Origo se mi asi nepodaří sehnat.Zkusil bych to případně předělat na jiný.
|
22.2.09, 17:57 |
|
|
Drak
|
Navštiv firmu a sděl jim problém, nevim odkud seš, v olomoucu jsou to firmy everlift, everfit a ekotěs. Mrknou se do katalogu a třeba ekotěs dělá manžety na zakázku.
|
22.2.09, 18:07 |
|
|
Sender
|
Drak píše: Navštiv firmu a sděl jim problém, nevim odkud seš, v olomoucu jsou to firmy everlift, everfit a ekotěs. Mrknou se do katalogu a třeba ekotěs dělá manžety na zakázku.
Díky za info.Konečně jesna dobrá zpráva. Olomouc je pro mě daleko (jsem od Třebíče).
Ptal jsem se místních opravářů a bylo mi řečeno,že Ford manžety nedodává.Údajně se mění celý pístnice,ale to pro mě znamená těch 15 tis.
|
22.2.09, 18:15 |
|
|
Sender
|
Drak píše: Navštiv firmu a sděl jim problém, nevim odkud seš, v olomoucu jsou to firmy everlift, everfit a ekotěs. Mrknou se do katalogu a třeba ekotěs dělá manžety na zakázku.
Nemáš na ně nějakej kontakt? zkoušel jsem hledat na netu a nějak se mi nedaří.
Existuje případně jiná firma co vyrábí těsnění na zakázku ?
|
22.2.09, 18:26 |
|
|
Drak
|
Příští týden bych se měl vidět s borcem hydraulikářem, tak ho vyzpovídám. Zkus si zajít do nějaké menší dílny na hydrauliku, určitě budou vědět.
|
22.2.09, 18:41 |
|
|
Ondras83
|
Sender píše: Drak píše: Navštiv firmu a sděl jim problém, nevim odkud seš, v olomoucu jsou to firmy everlift, everfit a ekotěs. Mrknou se do katalogu a třeba ekotěs dělá manžety na zakázku. Díky za info.Konečně jesna dobrá zpráva. Olomouc je pro mě daleko (jsem od Třebíče). Ptal jsem se místních opravářů a bylo mi řečeno,že Ford manžety nedodává.Údajně se mění celý pístnice,ale to pro mě znamená těch 15 tis.
jojo, to je ten supr čupr ford ....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.2.09, 19:23 |
|
|
Sender
|
Drak píše: Příští týden bych se měl vidět s borcem hydraulikářem, tak ho vyzpovídám. Zkus si zajít do nějaké menší dílny na hydrauliku, určitě budou vědět.
Díky za ochotu,moc by mi to pomohlo.
Vůbec netuším ,kde v okolí by řešily něco s hydraulikou.
|
23.2.09, 20:02 |
|
|
Drak
|
Kdybych na to zapoměl, tak se připomeň, poslední dobou mám v palici nějak nasraný.
|
23.2.09, 20:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|