|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Skladování kol
Jaxe maj skladovat v zime letnaky a v lete zimaky?
Ja je mel puvodne postaveny svisle vedle sebe, ale tata rikal ze by ta kola byla potom hranata Tak sem je polozil na sebe, to se ale podle me zas splacnou boky Videl sem v hypersupermarketech takovej ten stojan, na kerej se kola zavesej tak ze se spolu nedotykaj. Ma cenu ho koupit (nebo resp zbastlit) ?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.12.06, 19:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Skladování kol
Matthes píše: Jaxe maj skladovat v zime letnaky a v lete zimaky? Ja je mel puvodne postaveny svisle vedle sebe, ale tata rikal ze by ta kola byla potom hranata Tak sem je polozil na sebe, to se ale podle me zas splacnou boky Videl sem v hypersupermarketech takovej ten stojan, na kerej se kola zavesej tak ze se spolu nedotykaj. Ma cenu ho koupit (nebo resp zbastlit) ?
jj má já ho koupil na elektrony z naší fábky a je fakt dobrej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.12.06, 19:27 |
|
|
Nepér
|
Někde jsem viděl, že bez disků normálně, tak aby byly hranatější a s diskama na sebe, tak aby byly užší...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.12.06, 20:15 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdyz je kolo bez disku, tak na stojaka, normalne na behoun a kdyz je s diskem tak na placato...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.12.06, 20:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak to teda necham bejt naplacato no. Sice na sobe lezi asi 9 gum, ale ty dobry sou nahore, dole sou takovy spis bezcenny
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.12.06, 20:41 |
|
|
David
|
Já je mám taky na sobě a jednou za 2 měsíce je prohazuju ty co byly dole dávám nahoru, mam je obuté.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
Naposledy upravil David dne 17.12.06, 15:46, celkově upraveno 1
|
17.12.06, 11:00 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
bez disku na stojato a jednou za cas pootocit, at se nesplacati, kola s diskem - spravne nahustene normalne do kominku
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
17.12.06, 15:15 |
|
|
Pech.
|
mám je zavěšený za střed ráfku u stropu
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
17.12.06, 16:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|