|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Ernest
|
 Problém s brzdou u Fa
Před pár dny mi zničehonic přestala brzdit levá přední brzda, auto při brzdění nepříjemně táhne do škarpy. Zkoušel jsem ji odvzdušnit, při šlapání na pedál normálně z odvzdušňováku vytéká kapalina. Brzdu jsem tedy rozebral a zjistil, že píst se při šlapání na brzdu vůbec nepohybuje! Je možné že je zadřený? Dá se s tím něco dělat?
_________________ Formánek´94 + LPG
|
| 17.12.06, 12:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
roman heller
|
 Re: Problém s brzdou u Fa
Ernest píše: Před pár dny mi zničehonic přestala brzdit levá přední brzda, auto při brzdění nepříjemně táhne do škarpy. Zkoušel jsem ji odvzdušnit, při šlapání na pedál normálně z odvzdušňováku vytéká kapalina. Brzdu jsem tedy rozebral a zjistil, že píst se při šlapání na brzdu vůbec nepohybuje! Je možné že je zadřený? Dá se s tím něco dělat?
Tak když se nehýbe tak je zarezlý.Vyndat brzdič,do přívodního závitu gumový hadice dát hadici na kompresor a vydolat píst,kdyžtak koupit nový a ktomu prachovku + těsnění a vše udělat.....
|
| 17.12.06, 12:44 |
|
 |
|
Peter50kw
|
pod prachovku nastriekat wd40 a rozchodit. potom vymenit ako pise roman. ked to rozchodis, nemusis sa ponahlat s opravou, vydrzi mesiace, vynimocne roky
|
| 17.12.06, 13:33 |
|
 |
|
Ernest
|
Díky za reakce  , to s tím olejem (GT85 lepší nemám) jsem zkoušel hned poprvé, myslel jsem že se to za jízdy rozchodí, po pár zabržděních se to zřejmě pohlo nicméně píst zůstal v opačné poloze a dojel jsem s úplně rozžhaveným kolem. Zítra to rozeberu a raději vyměním, díval jsem se na píst s těsněním, prachovkou, šrouby a tmelem stojí 150,-
|
| 17.12.06, 19:40 |
|
 |
|
Ernest
|
Tak jsem to nakonec rozhýbal ve svěráku sikovkama, pořádně promazal a zdá se že je vše v pořádku, s tou výměnou ještě počkám  díky všem za rady
|
| 18.12.06, 18:52 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|