Autor |
Zpráva |
LUCAS
|
domky tlumičů kyvka&vlečka
zdarec, budu delat prestavbu s kyvky na vlečku. všechno mam jen nemam vlečkovy domky tlumičů protože byly špatny. jinak pružiny mam vlečkovy uplne novy. muzu tam dat kyvkovy domky nebo je to problem? v čem se to vlastne liší? vyčetl jsem tady akorat ze to bude asi o 2 cm vyšši.
|
26.2.09, 13:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Vleckovy domky jsou jinak postaveny. Kdyz nechas kyvkovy, tak nemas spodni doraz, domecek znicis a rozlozis si napravu. Nic peknyho.
Kdyz uz kyvkovy domecky, tak taky kyvkovy pera a omezeni zdvihu jako melo Garde.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
26.2.09, 15:18 |
|
|
LUCAS
|
Viky píše: Vleckovy domky jsou jinak postaveny. Kdyz nechas kyvkovy, tak nemas spodni doraz, domecek znicis a rozlozis si napravu. Nic peknyho.
Kdyz uz kyvkovy domecky, tak taky kyvkovy pera a omezeni zdvihu jako melo Garde.
takze jednoznacne sehnat vleckovy domky protoze na te vlecce co jsem si sehnal jsou novy pruziny a tlumice a kyvkovyho nemam novy nic.
|
26.2.09, 15:24 |
|
|
Tuner#2
|
A nebo kyvkový domek přeplátovat železnýma plátkama ze 4 stran, aby se zamezilo vytrhnutí té gumy. Problém bude, že budeš mít zadek výš a bude to strašně přetáčivé.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
26.2.09, 15:38 |
|
|
LUCAS
|
Tuner#2 píše: A nebo kyvkový domek přeplátovat železnýma plátkama ze 4 stran, aby se zamezilo vytrhnutí té gumy. Problém bude, že budeš mít zadek výš a bude to strašně přetáčivé.
no rači než takove bastleni a vysledek nic moc se pokusim sehnat vlečkovy domky. coz ale mozna bude docela problem sehnat samotny domky
|
26.2.09, 15:42 |
|
|
Bukaj
|
Nebo si můžeš z kyvkovejch domků vyrobit vlečkový tak, že nějak vypraparuješ tu gumu (nevim jak, napadá mne jeň žehem ) a zbylé dva díly k sobě svaříš
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
27.2.09, 11:13 |
|
|
LUCAS
|
Bukaj píše: Nebo si můžeš z kyvkovejch domků vyrobit vlečkový tak, že nějak vypraparuješ tu gumu (nevim jak, napadá mne jeň žehem ) a zbylé dva díly k sobě svaříš
tak ted teda nevim jestli tomu spravne rozumim, ale rikas ze z toho vybrat tu gumu a svarit. takze to by bylo natvrdo. vlečkovy domky jsou bez gumy natvrdo? nekde jsem to cetl v komentarich u nejake diskuze, ale nechtelo se mi tomu moc verit.
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
1.3.09, 22:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jooooo, jen plech...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.3.09, 22:13 |
|
|
LUCAS
|
aha tak tim se to vsechno vysvetluje. tu vlecku jsem vytahl z polonatunenyho auta ale byly tam ty domky s gumou ktera byla silene vymackana a litalo to v sobe coz se teda zrejme stalo tim ze original domky jso natvrdo bez gumy. taky je mozny ze tam ty domky s gumou byly proto aby to bylo vys a nebyly na naprave Acka a ja kdyz to dam do svyho auta s vleckovyma domkama tak budu mit Acka. sakra tak to se mi vubec nelibi. koukam ze to nebude tak jednoduche jak jsem si to predstavoval. no jinak dneska jsem se pokousel rozebrat celou napravu a zanic nemuzu vyrazit stefty co spojuji sikmy rameno s prickou tak jsem zkousel imbusy na poloose a to je jeste horsi. asi bude potřeba hodne WDčka
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
1.3.09, 22:19 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ty domky s gumou pproste takhle na vlecce dopadnou. a to muzes bejt rad, jestli nejsou poztraceny kameny z hnacich hridelu.
Acka u vlecky jsou zpusobeny vytahanym spojem podelnyho a pricnyho ramena. U zavodnich se tam davalo PVC, ja tam mival plast narezanej z plastovejch podbehu, Matthes tam ma lino.
Jinak imbusy se na poloose nejlip uvolnujou kdyz je to na aute. WDcka tohle chce hodne.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
2.3.09, 06:40 |
|
|
shrekzv
|
LUCAS srouby spajajuce sikme rameno a priecku...velke kladivo a maltit....mozno nahriat....ak mas cim........ja som ich poboloval s minimalne metrovou rurou.....na kratkej pake ani moja cela vaha nezaberala:D.........a tie imbusy.....zozen si imbusak na golu......ked ho zaklepes trosku do hlavicky aby nevyskocil tak musis vykrutit vsetko....a samozrejme najprv dotiahnut kusok a potom vykrucat von....aby si neztrhol hned sroub......vela stastia
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
2.3.09, 07:20 |
|
|
ferrari
|
Kua, pls, nemáte fotky tých domčekov (s gumou, bez gumy,...)...totiž tiež mám vlečku, mám z nej aj domčeky, ale nejak mi podľa textu nie je jasné, o čom to vlastne hovoríte...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.3.09, 08:22 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Fotku nemam, ale vec se ma tak.
Vleckovej domecek vypada jako plechovej kloboucek. Pruziny sedej v podstate primo na sroubech co to drzej v kastli.
Kyvkovej domecek je jinej, krome plochy za kterou se sroubuje ma jeste jeden kruh, na kterym je oprena teprv pruzina, je to jako bys vzal dva vleckovy klobouky, vlozil je do sebe a zalil pul kilem gumy.
|
2.3.09, 08:50 |
|
|
MATTESS
|
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
2.3.09, 09:09 |
|
|
Martin91
|
O jakých gumách mluvíte ? co jsou na pružině shora ??
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
2.3.09, 09:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|