|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10611 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 za jak dlouho....
..se sjedou na 120ce zadni pakny pri takovym tom trochu ostrejsim jezdeni a 70% cest s plnym zatizenim...??nechce se mi sundavat bubny jen tak abych se kouk.slysim je piskat tak proto se ptam..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 17.12.06, 17:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkus se rozject a zaflekovat  podle toho to poznáš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 17.12.06, 18:00 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ten zadek se moc neojizdi, prej jedny pakny vydrzej na dvoje predni desticky, ale to neni jednoznacne samozrejme ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 17.12.06, 18:02 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Daleko predtym, nez to ide na kov, prestane fungovat rucka.
|
| 17.12.06, 18:54 |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Peter50kw píše: Daleko predtym, nez to ide na kov, prestane fungovat rucka.
aha... ted mi prave zacala rucka vadnout-ale porad brzdi - jaks taks, ikdyz za jizdy uz kola neblokne... no do jara ty pakny vydrzi - uz je zima, tak se mi nechce hrabat se v tom.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 17.12.06, 19:11 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Lukas píše: aha... ted mi prave zacala rucka vadnout-ale porad brzdi - jaks taks, ikdyz za jizdy uz kola neblokne... no do jara ty pakny vydrzi - uz je zima, tak se mi nechce hrabat se v tom.
Me taky casem zabira cim dal tim vys  myslim ale ze se natahujou lana ...
|
| 17.12.06, 19:32 |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Matthes píše: Lukas píše: aha... ted mi prave zacala rucka vadnout-ale porad brzdi - jaks taks, ikdyz za jizdy uz kola neblokne... no do jara ty pakny vydrzi - uz je zima, tak se mi nechce hrabat se v tom. Me taky casem zabira cim dal tim vys  myslim ale ze se natahujou lana ...
mno me to prave pripada na ty pakny, pac se mi pri brzdeni zadek zveda, jak kdyby to nebrzdilo...
a nebo to muzou byt chytnute prasatka a natazene lana rucky, ale to by bylo moc nahod najednou - a na zadni brzdy sem se jeste u Rapida nedival...
sem o tom vlastne ani nevedel, ale sem se minuly tyden vracel domu kolem pul pate rano a bylo to primrzle, tak sem si zajel na jeden placek tady poblbnout a tam me ta rucka dostala... no zas az tak me nedostala - stacilo podradit a pridat a zadek sel bokem i tak 
Coupé club TW
|
| 17.12.06, 19:34 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
|
ty se mas, u nas neni jeste na cem blbnout...uz aby byl snih..myslim snih, ne 2cm prasanu...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 20.12.06, 11:57 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Lukas píše: mno me to prave pripada na ty pakny, pac se mi pri brzdeni zadek zveda, jak kdyby to nebrzdilo... a nebo to muzou byt chytnute prasatka a natazene lana rucky, ale to by bylo moc nahod najednou - a na zadni brzdy sem se jeste u Rapida nedival...  sem o tom vlastne ani nevedel, ale sem se minuly tyden vracel domu kolem pul pate rano a bylo to primrzle, tak sem si zajel na jeden placek tady poblbnout a tam me ta rucka dostala... no zas az tak me nedostala - stacilo podradit a pridat a zadek sel bokem i tak 
Ale kdyz se razantne zabrzdi tak vzdy jde zadek nahoru a predek dolu, to je normalni ne? 
|
| 20.12.06, 12:01 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
|
Ale kdyz se razantne zabrzdi tak vzdy jde zadek nahoru a predek dolu, to je normalni ne?  [/quote]
jo to je normalni u vsech aut...
|
| 20.12.06, 17:38 |
|
 |
|
Lukas
|
Matthes píše: Lukas píše: mno me to prave pripada na ty pakny, pac se mi pri brzdeni zadek zveda, jak kdyby to nebrzdilo... a nebo to muzou byt chytnute prasatka a natazene lana rucky, ale to by bylo moc nahod najednou - a na zadni brzdy sem se jeste u Rapida nedival...  sem o tom vlastne ani nevedel, ale sem se minuly tyden vracel domu kolem pul pate rano a bylo to primrzle, tak sem si zajel na jeden placek tady poblbnout a tam me ta rucka dostala... no zas az tak me nedostala - stacilo podradit a pridat a zadek sel bokem i tak  Ale kdyz se razantne zabrzdi tak vzdy jde zadek nahoru a predek dolu, to je normalni ne? 
njn, predek jde dolu, ale kdyz ten zadek brzdi jak ma, tak to poznas, proste se to tak nezveda - nevim jak to popsat - proste to citis.
mam to odzkousene i na sotoline - sem to hamtnul a zadek ani naznak ze by brzdil
Coupé club TW
|
| 20.12.06, 18:11 |
|
 |
|
Lukas
|
kachnis píše: ty se mas, u nas neni jeste na cem blbnout...uz aby byl snih..myslim snih, ne 2cm prasanu...
tady taky ne, ale bylo po desti a v noci to primrzlo 
Coupé club TW
|
| 20.12.06, 18:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama