|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kukynos
|
Nefungující stěrače
Zdravím, dneska mi z ničeho nic nešly zapnout přední stěrače a odstřikovače také nefungují, nevíte v čem by mohl být problém? Jsem úplný laik, takže se v tom moc nevyznám. Díky za pomoc
|
28.2.09, 21:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Re: Nefungující stěrače
kukynos píše: Zdravím, dneska mi z ničeho nic nešly zapnout přední stěrače a odstřikovače také nefungují, nevíte v čem by mohl být problém? Jsem úplný laik, takže se v tom moc nevyznám. Díky za pomoc a sakra. To mas problem. Asi sa tam nieco pokazilo
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
28.2.09, 21:44 |
|
|
kwiko
|
Skus doplnit ze na akom vozidle
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
28.2.09, 21:46 |
|
|
kukynos
|
kwiko píše: Skus doplnit ze na akom vozidle
No vidiš, na to jsem jaksi pozapomněl - jedná se o Škoda Forman.
|
28.2.09, 21:48 |
|
|
sharpers
|
no taky nejsem profik tak ale asi bych zkontroloval pojistky, teda jeslti to nějake ma a potom protože co se tyče mechanizmu nemaji spolu ostřikovače a stěrače moc společneho tak bych to asi viděl na nějakou chybu v pačce pod volantem
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
28.2.09, 21:51 |
|
|
kukynos
|
sharpers píše: no taky nejsem profik tak ale asi bych zkontroloval pojistky, teda jeslti to nějake ma a potom protože co se tyče mechanizmu nemaji spolu ostřikovače a stěrače moc společneho tak bych to asi viděl na nějakou chybu v pačce pod volantem
Zítra se na to vrhnu a trochu to prozkoumám, tak by to chtělo více nápověd, co probádat A poznám to jak na těch pojistkách?
|
28.2.09, 21:59 |
|
|
sharpers
|
no tak v pojistce je drátek který musí jít z nějaké strany vidět, a když je ten drátek někde přerušen ej špatná, potom ji vyměníš za jinou stejné hodnoty. Můžeš si je zkontrolovat šechny, popř si vem knižečku k autu a zkus si najit pojistku přimo k stěračům, myslím že tam někde bude. nepamatuju si přímo co u fáčka je vše na te páčce, ale asi jenom stěrače + ostřikovače, tj vlastně jestli nebude fungovat vše co je na te pačce tak je dalši monost že bude vadna samotna pačka....takže sundat spodní plast pod volantem a mrknout na ni jeslti tam nejsou nějaky uvolněný dráty, nebo jeslti ta páčka nevypadá oproti té druhé nějak poškozeně ....jinde mě nenapada kde by byla chyba když nejedou ani stříkače ani stěrače....pojistky + páčky.
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
28.2.09, 22:45 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
nemaj treba sterace a ostrikovace spolecnou kostru nekde? ktera se uklepala...
ale jinak to taky vidim na ty pojistky.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
28.2.09, 23:06 |
|
|
kukynos
|
Tak to byly ty pojistky Díky
|