Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.9.24, 06:46



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Benzín v oleji!-Felda! 
Autor Zpráva

Příspěvky: 3
Bydliště: Praha
Příspěvek Benzín v oleji!-Felda!
Zdravím všechny! Potřeboval bych poradit s mou závadou. Mám benzin v oleji u stare felicie-jednobod! A krome netěsnosti kroužků mě nic jiného nenapadá! Po ránu blbě startovala-chytla tak na tři válce(max:) a to ještě pod plným plynem. Po ujetí 100 m jela uz v poho a startovala na prvni otoceni! Muzete mi nekdo poradit?


17.12.06, 21:25
Profil
Pspvek Reklama

   
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Příspěvky: 16256
Bydliště: Strážnice
Příspěvek 
jestli to dobře chápu tak máš jednobodovévstřikování a máš benzín v oleji, a měníš ten olej, a kolik ti ho tam přibývá, kolik ti to žere, staruješ normálně nebo se ti to přechlastává, nejede ti to třeba na tři válce, kdybys měl pístní kroužky ze zlata, tak ti nespálený benzín poteče do kliky jinak se ti tam nedostane AC pumpu tam asi nemáš, ale stalo se mi že jsem kupoval fáčko rv.90 v brně a borec mě přesvědčoval že je to jednobodové vstřikování sdělal mi víko filtru a ukazoval jak stříká injektor naštěstí jsem se tomu ani nedivil, protože se mi to stalo i u 1.6 golfa tak jsem to jen přešel miloš


17.12.06, 21:59
Profil

Příspěvky: 3
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Mě se felina začala sypat od té doby co jsem vyměnil hlavu-byla prasklá -tlakovala do vody a přehřívala se... Tak jsem koupil na vrakovišti jinou a dal ji tam s novejma těsněníma samozřejmě.... Z počátku jsem sledoval jen menší nepravidelnost volnoběhu později se zásadně zhoršily starty=po ránu = přijdu chytne na poprvé-pokuď to udržím pod plynem tak to jde na tři válce...pokuď to ale chcípne tak to startuju třeba 2 min než se to čapne a zase na 3 válce... Jenže neznám způsob jak by se mohl dostat benzin do oleje(u feldy) když to nemá AC pumpu a přes hlavu taky asi těžko...tak fakt vůbec nevím? Mám tam jednobod...Je možné, že benzín se do oleje může dostat přes něj? Začalo to žrát víc... Olej sem neměnil(nejezdim s tim-bojim se abych to nezadřel)...olej je hodně řídkej-naředěnej benzinem a je ho tam o dost víc než by mělo podle rysky...a to je na něm najeto tak 2000km...:)


17.12.06, 22:37
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz