Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Nová vyhláška
Ráno jsem krátce v rádiu zaslech něco o nové vyhlášce co by měla platit někdy od poloviny roku - prý nebudou povinné např. náhradní žárovky a kolo ale bude se muset vozit nějaký formulář o nehodě a spray na označení postavení aut Je to pravda nebo to je nějaký blud? Mě se to moc nezdá, bez náhradních žárovek a kola je to přeci blbost, ale ta relace mi nepřipadala nějak nevážná..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.3.09, 13:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
to snad ješte není definitivní. V určitě fázi tohohle návrhu byla povinna i tužka na vyplnění toho formuláře a taky pásmo aby se dalo změřit miro nehody
|
4.3.09, 13:38 |
|
|
Šemik
|
Aha, takže nemusim nic shánět? Já zprávy vůbec nesleduju, tohle jsem zaslech náhodou.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.3.09, 13:40 |
|
|
fatal
rejpal
|
Vít píše: V určitě fázi tohohle návrhu byla povinna i tužka na vyplnění toho formuláře a taky pásmo...
A ještě policejní čepice a papír o absolvování policejní akademie. Šašci.
|
4.3.09, 13:41 |
|
|
shrekzv
|
Šemik k tym ziarovkam...nam skodovkarom su dobre...ale znamy ma kiu carnival a ked mu odisla v prednom svetle ziarovka musel ist do servisu tam pekne cele svetlo vymontovali vymenili ziarovku a cele svetlo nazad....to asi na ceste robit nebudes
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
4.3.09, 13:49 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Aha, takže nemusim nic shánět? Já zprávy vůbec nesleduju, tohle jsem zaslech náhodou.
formulář o dopravní nehodě si sezeň ten se neztratí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.3.09, 15:40 |
|
|
škodař
|
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
4.3.09, 16:06 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: Šemik píše: Aha, takže nemusim nic shánět? Já zprávy vůbec nesleduju, tohle jsem zaslech náhodou. formulář o dopravní nehodě si sezeň ten se neztratí
ja jsem si ho vzal na pojistovne (kooperativa)
|
4.3.09, 16:26 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Sadra17 píše: Šemik píše: Aha, takže nemusim nic shánět? Já zprávy vůbec nesleduju, tohle jsem zaslech náhodou. formulář o dopravní nehodě si sezeň ten se neztratí Můžu potvrdit. Před 14 dny jsem potřeboval a je to docela pohoda. Vše se sepsalo a bylo. Novej přišel vzápětí poštou od Direct pojišťovny.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
4.3.09, 16:49 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
no podle toho co mi rikal kamos co ted delal autoskolu, tak to nahradni kolo pry povinne nebude - zduvodnujou to tim, ze ze je husta servisni sit pneuservisu, daji se koupit ty ruzne spreje na opravu atd...
ten sprej na oznaceni pozice i ta tuzka pry je blud a nebude to platit, naopak ten formular o nahlaseni nehody jo - to je zas kvuli toho ze od noveho roku se policajty volate az nad 100 000kc skody
o zarovkach nic nevim
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
4.3.09, 17:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Lukas píše: no podle toho co mi rikal kamos co ted delal autoskolu, tak to nahradni kolo pry povinne nebude - zduvodnujou to tim, ze ze je husta servisni sit pneuservisu, daji se koupit ty ruzne spreje na opravu atd... no a hlavne v noci jsou vsude cely zhavy me prezouvat kolo a sprej na opravu mi nepomuze, kdyz vymetu diru a prorazim gumu a treba pri tom i znicim disk, to zase nekdo neco vymyslel Lukas píše: ten sprej na oznaceni pozice i ta tuzka pry je blud a nebude to platit, naopak ten formular o nahlaseni nehody jo - to je zas kvuli toho ze od noveho roku se policajty volate az nad 100 000kc skody
o zarovkach nic nevim
o tom spreji a pasmu a tuzce nedavno mluvil i ministr, ja nevim kterej, oni se tam meni jak ponozky, to neni blud, nekdo to navrhnul, ale netvaril se jako, že by to chtel schvalit
policajty musim volat pri skode nad sto tisic, ale nikdo mi nebrani volat je i pri skode nizsi, zejmena pak v pripade, ze se neshodnu na zavineni (to uz jsem zazil) a pokud bych to asi zavinil ja, napr. nedal prednost nebo jen nedaval poradne pozor, tak si je zavolam taky a budu se dozadovat dechovy zkousky toho druheho a kontroly jesli ma stk atd.
|
4.3.09, 18:25 |
|
|
Drak
|
Ono je nejjednodušší po nehodě vylízt z auta tak, že budu vypadat na invalidní vozík, to pak fízli přijet musí. Stačí třeba tvrdit, že nemůžu hýbat hlavou a su z obliga. Navíc, pokud sem nehodu nezavinil, slouží to jako dobrá páka na viníka, při pracovní neschopnosti delší jak osm dní mu hrozí kriminál. Jakmile zaplatí škodu, tak ukončím neschopnost, to pak je rychlost, s jakou se mrská.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
4.3.09, 18:47 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
taky dobrý a že tě bolí záda nebo hlava, s tím můžeš chodit po doktorech, jak dlouho chceš, co ?
|
4.3.09, 18:53 |
|
|
Drak
|
Tak on nikdo na čele nemá napsaný, jestli je hodnej, nebo vychcanej hajzl. Tím se jenom jistíš. Pojišťovna ti nikdy nezaplatí plnou opravu do původního stavu a vymáhej si pak po viníkovi něco. Pošle tě do řitě a suď se. Soud ti sice přizná nárok na škodu 10.000,- ale nechá tě třeba zaplatit náklady na soud 40.000,-
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
4.3.09, 19:09 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Drak píše: Tak on nikdo na čele nemá napsaný, jestli je hodnej, nebo vychcanej hajzl. Tím se jenom jistíš. Pojišťovna ti nikdy nezaplatí plnou opravu do původního stavu a vymáhej si pak po viníkovi něco. Pošle tě do řitě a suď se. Soud ti sice přizná nárok na škodu 10.000,- ale nechá tě třeba zaplatit náklady na soud 40.000,-
ja dotez zil v presvedceni ze soudni vylohy platim ja jako zalobce jen v pripade ze u toho soudu neuspeju. A v pripade ze soud moji zalobu uzna tak soudni vylohy plati ten koho ja zaluju. nebo to je uplne jinak?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
4.3.09, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|