Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 22:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Nová vyhláška 
Autor Zpráva

Příspěvek Nová vyhláška
Ráno jsem krátce v rádiu zaslech něco o nové vyhlášce co by měla platit někdy od poloviny roku - prý nebudou povinné např. náhradní žárovky a kolo :shock: ale bude se muset vozit nějaký formulář o nehodě a spray na označení postavení aut :shock: Je to pravda nebo to je nějaký blud? Mě se to moc nezdá, bez náhradních žárovek a kola je to přeci blbost, ale ta relace mi nepřipadala nějak nevážná..

4.3.09, 13:34
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
to snad ješte není definitivní. V určitě fázi tohohle návrhu byla povinna i tužka na vyplnění toho formuláře a taky pásmo aby se dalo změřit miro nehody

4.3.09, 13:38
Profil ICQ

Příspěvek 
Aha, takže nemusim nic shánět? Já zprávy vůbec nesleduju, tohle jsem zaslech náhodou.

4.3.09, 13:40
rejpal

Příspěvek 
Vít píše:
V určitě fázi tohohle návrhu byla povinna i tužka na vyplnění toho formuláře a taky pásmo...

:shock: A ještě policejní čepice a papír o absolvování policejní akademie. Šašci.

4.3.09, 13:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Šemik k tym ziarovkam...nam skodovkarom su dobre...ale znamy ma kiu carnival a ked mu odisla v prednom svetle ziarovka musel ist do servisu tam pekne cele svetlo vymontovali vymenili ziarovku a cele svetlo nazad....to asi na ceste robit nebudes :D

4.3.09, 13:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Šemik píše:
Aha, takže nemusim nic shánět? Já zprávy vůbec nesleduju, tohle jsem zaslech náhodou.

formulář o dopravní nehodě si sezeň :wink: ten se neztratí

4.3.09, 15:40
Profil ICQ

Příspěvek 
http://data.idnes.cz/soubory/automoto/A ... NEHODA.PDF

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

4.3.09, 16:06
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Šemik píše:

ja jsem si ho vzal na pojistovne (kooperativa)

4.3.09, 16:26
Profil ICQ
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Sadra17 píše:
Šemik píše:

Můžu potvrdit. Před 14 dny jsem potřeboval a je to docela pohoda. Vše se sepsalo a bylo. Novej přišel vzápětí poštou od Direct pojišťovny.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

4.3.09, 16:49
Profil ICQ

Příspěvek 
no podle toho co mi rikal kamos co ted delal autoskolu, tak to nahradni kolo pry povinne nebude - zduvodnujou to tim, ze ze je husta servisni sit pneuservisu, daji se koupit ty ruzne spreje na opravu atd...

ten sprej na oznaceni pozice i ta tuzka pry je blud a nebude to platit, naopak ten formular o nahlaseni nehody jo - to je zas kvuli toho ze od noveho roku se policajty volate az nad 100 000kc skody

o zarovkach nic nevim

4.3.09, 17:23
Hluchoň

Příspěvek 
Lukas píše:
no podle toho co mi rikal kamos co ted delal autoskolu, tak to nahradni kolo pry povinne nebude - zduvodnujou to tim, ze ze je husta servisni sit pneuservisu, daji se koupit ty ruzne spreje na opravu atd...

no a hlavne v noci jsou vsude cely zhavy me prezouvat kolo :) a sprej na opravu mi nepomuze, kdyz vymetu diru a prorazim gumu a treba pri tom i znicim disk, to zase nekdo neco vymyslel
Lukas píše:
ten sprej na oznaceni pozice i ta tuzka pry je blud a nebude to platit, naopak ten formular o nahlaseni nehody jo - to je zas kvuli toho ze od noveho roku se policajty volate az nad 100 000kc skody

o zarovkach nic nevim

o tom spreji a pasmu a tuzce nedavno mluvil i ministr, ja nevim kterej, oni se tam meni jak ponozky, to neni blud, nekdo to navrhnul, ale netvaril se jako, že by to chtel schvalit

policajty musim volat pri skode nad sto tisic, ale nikdo mi nebrani volat je i pri skode nizsi, zejmena pak v pripade, ze se neshodnu na zavineni (to uz jsem zazil) a pokud bych to asi zavinil ja, napr. nedal prednost nebo jen nedaval poradne pozor, tak si je zavolam taky a budu se dozadovat dechovy zkousky toho druheho a kontroly jesli ma stk atd.

4.3.09, 18:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Ono je nejjednodušší po nehodě vylízt z auta tak, že budu vypadat na invalidní vozík, to pak fízli přijet musí. Stačí třeba tvrdit, že nemůžu hýbat hlavou a su z obliga. Navíc, pokud sem nehodu nezavinil, slouží to jako dobrá páka na viníka, při pracovní neschopnosti delší jak osm dní mu hrozí kriminál. Jakmile zaplatí škodu, tak ukončím neschopnost, to pak je rychlost, s jakou se mrská.

4.3.09, 18:47
Hluchoň

Příspěvek 
taky dobrý :) a že tě bolí záda nebo hlava, s tím můžeš chodit po doktorech, jak dlouho chceš, co ?

4.3.09, 18:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak on nikdo na čele nemá napsaný, jestli je hodnej, nebo vychcanej hajzl. Tím se jenom jistíš. Pojišťovna ti nikdy nezaplatí plnou opravu do původního stavu a vymáhej si pak po viníkovi něco. Pošle tě do řitě a suď se. Soud ti sice přizná nárok na škodu 10.000,- ale nechá tě třeba zaplatit náklady na soud 40.000,-

4.3.09, 19:09

Příspěvek 
Drak píše:
Tak on nikdo na čele nemá napsaný, jestli je hodnej, nebo vychcanej hajzl. Tím se jenom jistíš. Pojišťovna ti nikdy nezaplatí plnou opravu do původního stavu a vymáhej si pak po viníkovi něco. Pošle tě do řitě a suď se. Soud ti sice přizná nárok na škodu 10.000,- ale nechá tě třeba zaplatit náklady na soud 40.000,-

ja dotez zil v presvedceni ze soudni vylohy platim ja jako zalobce jen v pripade ze u toho soudu neuspeju. A v pripade ze soud moji zalobu uzna tak soudni vylohy plati ten koho ja zaluju. nebo to je uplne jinak?

4.3.09, 21:25
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další