Autor |
Zpráva |
Radek
|
Odhlášení čísla motoru
Ahoj
Potřebuju poradit co všechno potřebuju, aby mě odhlásily číslo motoru (je to 120). Auto je přihlášený na mamku, takže bych potřeboval, kam přesně v Praze má jít a co tam má chtít. Předpokládám, že musí jít do Jungmanky, ale už nevim co má mít sebou a jakej poředovej papírek si má vzít. Moc ze mě štastná nejni, že tam musí jít, tak bych jí potřeboval navíst co nejlíp, aby nebloudila
Dík
|
18.12.06, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Stačí, když budeš mít plnou moc, co ti mamka podepíše a můžeš tam jít sám. Jinak potřebuješ velkej a malej techničák a asi 50Kč.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
18.12.06, 20:07 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a silný nervy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.12.06, 20:17 |
|
|
spartra
|
jo plnou moc si můžeš napsat na úřadě a podepsat sám, vyplníš žádost, chvíli postojíš frontu, zaplatíš a hotovo
hlavně nezapomenout doklady, paní u přepážky, nějak remcá
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
18.12.06, 21:14 |
|
|
paradio
|
Tak nevím, v létě jsem na sebe přepisoval děděný auto z jiného okresu do Liberce, jako dědictví to bylo kostenlos a tak jsem se divil, že mi nezapsali, že je motor neevidován tak jako mi to udělali bez toho abych si o to řekl před dvěma roky u toho fačka. Ta protivná baba u okýnka mi říkala, že už to nedělaj. Tak nevím jestli mi to neudělali. že to byl bezplatný převod, nebo jestli to opravdu už nedělaj. Když tam teď půjdu s papírama a padesátkou, vypíšu žádost a vystojím tu tříhodinovou frontu tak mi to odevidujou - tedy jen motor?
|
19.12.06, 09:47 |
|
|
Martin
|
Já jsem v září v pohodě nechal udělat výmaz čísla motoru a pochybuju, že by se od té doby něco změnilo. Asi to nechtěla dělat zadarmo.
|
19.12.06, 10:42 |
|
|
euromen
|
na plnou moc napsat o jaký auto se jedná!!! ať se ti nestane to co mě.. dvě hodiny stání a pak no bezva vše ok ale na plný moci neni řečeno o jaký auto de..
_________________ život je boj, bohudík
|
19.12.06, 11:34 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.12.06, 19:57 |
|
|
paradio
|
to je dobrý, ale u nás otvíraji Mototechnu až v osm.
|
19.12.06, 23:19 |
|
|
Petr
|
K vymazani cisla motoru musis pry mit nejaky papir o koupi jineho motoru(musi to byt stejny typ!) a na ten novy motor protokol, ze prosel emisema a pak ti na zaklade tohoto vymazou asi za 50 Kc cislo motoru. To mi rekli asi pred 1/2 rokem na DI v Benesove a asi pred rokem a pul mi rekli to samy ve Vlasimi(Skoda Favorit). Kdyz jsem ale chtel v lete vymazat cislo motoru u stary Jawy 250, tak pani ani nemrkla a udelala mi to bez niceho a hned. Pry se to tak u 2taktu dela, ze nemusi na emise-pry pekne zasiraji ty sondy, ale 4takt musi na emise. Petr
|
22.12.06, 08:47 |
|
|
Bukaj
|
Petr píše: K vymazani cisla motoru musis pry mit nejaky papir o koupi jineho motoru(musi to byt stejny typ!) a na ten novy motor protokol, ze prosel emisema a pak ti na zaklade tohoto vymazou asi za 50 Kc cislo motoru. To mi rekli asi pred 1/2 rokem na DI v Benesove a asi pred rokem a pul mi rekli to samy ve Vlasimi(Skoda Favorit). Kdyz jsem ale chtel v lete vymazat cislo motoru u stary Jawy 250, tak pani ani nemrkla a udelala mi to bez niceho a hned. Pry se to tak u 2taktu dela, ze nemusi na emise-pry pekne zasiraji ty sondy, ale 4takt musi na emise. Petr
Fakt?
To asi maj na každým úřadě jinak, já jsem před rokem a půl dělal výmaz čísla motoru u máminé 120ky a stačila plná moc a 50Kč (DI v Praze - Jeremiášova).
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
22.12.06, 08:54 |
|
|
Martin
|
To je nějaký divný. Když děláš výmaz čísla motoru, tak přece nemusíš hnedka nutně měnit motor. Já jsem teda u jednoho auta dělal výmaz asi před rokem a půl a nebyl problém. Teď v září jsem chtěl nechat vymazat u druhýho auta, ale to bylo psaný na tátu, tak tam nakonec zajel sám, ale taky jsme nemuseli dělat žádný emise ani smlouvu o koupi.
|
22.12.06, 09:05 |
|
|
Radek
|
Tak tam včera máma byla a krom techničáků a 50kč nic jinýho nepotřebovala. Sice si tam asi dvě hodky počkala, ale prej se tam dobře bavila:
|
22.12.06, 10:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|