Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
Ano auto do terenu vypadá trochu jinak. Já to tohle za terenní auto nepovažuji. Je to klasickej auták co má zvýšený podvozek.
|
7.3.09, 15:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Dawid130 píše: Je to klasickej auták co má zvýšený podvozek.
Čímž se možná dostává na průchodnost srovnatelnou se stodvácou.
|
7.3.09, 18:29 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: Ohledně toho terénu bych byl raději opatrný, je skoro jisté, že to něco jistě projede, vyjede i přejede, ale pokud by se to k tomu účelu používalo dlouhodobě a často, tak to podle mě nevydrží. Myslím si, že rouzmné využití je běžná silnice a na víkend občas na chalupu někde na hory, kde se jede kus po louce nebo lesem. Kdyby to bylo stavěno na častý provoz v terénu, tak to musí mít jinačí profily na nápravách. podvozek octavie na mě rozhodně nepúsobí robustním dojmem, který by měl něco vydržet . Ale je to jen můj nepodložený názor.
jasně, ale škodovka se snažila udělat ofrouda z okty (scout) a tohle je rozhodně lepší samozřejmě to není na offroad akce, jako jezdí patrol a tak dále, ale na tu chatu to bude supr (měl sem možnost se svíst se scoutem 24 tis najeto a když sme se smekali po louce a pojížděli po lesní cestě, tak v tý palubovce lupalo, doufám, že tohle nebude to samý a udělali tam nějaký výztuhy)...každopádně mě se strašně líbí a kdybych se za rok rozhodoval, co za auto, asi bych věděl rozhodně je potěšující, že už tam je comon rail
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.3.09, 19:35 |
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
Ondras83 píše: dneska sem to viděl v autosalonu...
Já taky a mě nelíbí.
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
7.3.09, 22:42 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Je mi na blití. Současný auta se mi vůůůůbec nelíběj. Občas se najde vyjímka od BMW, Audi, Lamborghini, Ferrari, Masserrati atp. Ale Škoda k nim určitě nepatří. Poslední hezký auto podle mě byla 1xx auta. Fávo už ee.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
8.3.09, 03:21 |
|
|
venda
|
Ondras83 píše: dneska sem to viděl v autosalonu...to nemá skoro žádný převysy karoserie, takže do terénu jak dělaný
Převisy terénní vlastnosti nedělají. Pokud to má podvozek z octy, tak se s tím dá jet snad tak na lepší polní cestě nebo louce. A ve verzi 4x4 to bude trochu jistější na kluzku.
|
8.3.09, 10:20 |
|
|
venda
|
Vít píše: Ohledně toho terénu bych byl raději opatrný, je skoro jisté, že to něco jistě projede, vyjede i přejede, ale pokud by se to k tomu účelu používalo dlouhodobě a často, tak to podle mě nevydrží. Myslím si, že rouzmné využití je běžná silnice a na víkend občas na chalupu někde na hory, kde se jede kus po louce nebo lesem. Kdyby to bylo stavěno na častý provoz v terénu, tak to musí mít jinačí profily na nápravách. podvozek octavie na mě rozhodně nepúsobí robustním dojmem, který by měl něco vydržet . Ale je to jen můj nepodložený názor.
S tímhle naprosto souhlasím. Tato třída aut do terénu opravdu dělaná není. Sice je to schopné projet po horší cestě ale opravdu jen vyjímečně. Občas se svezu Nissanem X-trail, vypadá mohutně a robustně, ale kdyz jsem po sundání kola viděl jeho zadní nápravu, tak mě choutky vyzkoušet si terén rychle přešly.
|
8.3.09, 10:27 |
|
|
Dawid130
|
Já nevim o co vám pořád jde. To chcete letět terenem v 90km/h?
|
8.3.09, 11:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Si kupte naky starsi vyrazeny wrc
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.3.09, 12:21 |
|
|
Jura
|
Ale jako není to špatný autíčko...vypadá docela pěkně akorát mi to přijde takový malý nebo spíš krátký. To vypadá, že to bude mít menší kufr jako fávo... Třeba se bude dělat kombi potom taky... Myslím, že se to bude hodně prodávat...na něco jako je tohle jsme už dlouho čekali.... Za 5 let si ho koupím:) Jinak co vidím na fotkách tu kombinaci barev, že střecha jiná barva jako zbytek + do toho ten přední A slopek co navazuje na hagusy zase jiné barvy. To je prostě hnus
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
8.3.09, 12:22 |
|
|
cyz
|
Když auto do terénu tak UAZ Hunter M1 Long, ideálně 2,8 benzín
Zatím Yetiho nesoudím ale řekl bych že to zas bude jedna sériová plechovka z mnoha tak jak všechny auta z koncernu VW. Celkově obchodní politika kdy za malé peníze si člověk koupí jedině auto které má sice "nejlepší výbavu a nejvíc hvězdiček ve své třídě" ale ve verzi hatchback je na malý nákup a ve verzi combi na velký nákup. Pokud chce někdo prostornější praktické auto tak ať si připlatí 2x tolik. Doby kdy škodovka vyráběla levné ale praktické prostorné auta skončily s ukončením výroby Felicie. V tomhle mi příjde jako jediná světlá výjimka má neoblíbená značka Ford..... Fusion je levný, prostorný, jednoduchá konstrukce, vysoký podvozek, akorát mi chybí verze Combi....až bude Škodovka zase dělat nějaké takové auto tak si ho možná koupím.
|
8.3.09, 12:40 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
No, takze potvrtzuju co jsem psla vyse. Yeti se mi teda nelibi. Vcera jsem ho videl na veletrhu v Lipsku a nic moc. Sice tam byl vystaveny na podiu na takovem tom tocicim podstavci takze se na nej nedalo sahnout ale po strance designu nic moc-z profilu mi to tvarem kastle silene pripominalo Kia Soul (coz mimochodem taky bida - tvrde sedacky, clovek tam sedi vysoko - proste posaz podobny tomu na WC nez za volantem auta) Ale novy SupeB nema chybu krasne pohodlne auto a neskutecne mista (ja 190cm za volantem v poloze jak bych asi ridil, zamnou vzadu kamos podobne vysky a od kolen k predni sedacce tak 20cm
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
2.4.09, 09:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|