|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Majlanky
Junior TW team
|
Suchy poloosy
Ta kjsem procet tri interpretace navodu na GO poloos. Tripod jsem rozebral v pohode ale at delam co delam nejde mi sundat ten jezek v kleci na druyh strane... Zkousel jsem drzet poloosu v ruce a kladivem ho srazit pres jeden cip ty hvezdy, pak jsem zkousel upnout poloosu do sveraku a zase srazit kladivem. Pak jsem to zkousel tahem tak, ze jsem upnul poloosu do sveraku a pak jsem tahal za celekj ten vnitrni kloub. Ani v jednom pokusu jsem nebyl uspesny... Bojim se, ze kdyz pouziju vic sily tak to omlatim a ponicim. Nejspis neco delam spatne. Muze mi nekdo poradit?
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
8.3.09, 17:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Hridel do sveraku, tahat za kloub a jednou ranou je dole Nemlat na hycmo abys to nerozbil
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.3.09, 18:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
spíš ho vem TUPÝM majzlem co nejblíž poloosy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.3.09, 19:10 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Na tohle bych mlatil zasadne pres drevenou, medenou nebo hlinikovou tycku. Vhodna hlinikova by mohla byt treb pasada z palicky na maso.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.3.09, 19:35 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak já do toho řezal kladivem a nic se nestalo. Jinak taky ty co nešly tak jsem držel v ruce a o kloub se zapřel nohama a pak mlátil. Jednu jsem ale tak jako tak nerozdělal.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.3.09, 19:46 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Viky píše: Na tohle bych mlatil zasadne pres drevenou, medenou nebo hlinikovou tycku. Vhodna hlinikova by mohla byt treb pasada z palicky na maso.
Tak to sem zkusil a drevo se rozsiplo na sracky ale vysledek zadnej...
|
8.3.09, 20:32 |
|
|
kwiko
|
Na facku som to mlatil vselicim bez uspechu, potom som si zobral vacsi tupy majzel, jemne zapacil a poloos vyskocila ako mavnutim carovneho prutika. Ako to ma Shade ...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.3.09, 21:44 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Takze sem je rozebral, viz Garaz, a to stylem: Hridel do svraku, kloub trochu naklonit a tahnout a lehce tuknout kladivem. POkud to nejde na 2-3 pokus mate malo utazen sverak takze se vam cela poloosa pohybuje takze utahnout. POkud ani to nepomuze, potom povolit a zkusit jiny cip hvezdy...
|
10.3.09, 11:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|