Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 22:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Jak zabranit vyhačkování 742 
Autor Zpráva

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek Jak zabranit vyhačkování 742
Cauec.. tak premyslim a premyslim... jak nejlepe zabranit vyháčkování našich škodovek řady 742.... nekde sem videl ze davali jakesi plechy... nekde zas ze nelaly kryty zamku... co podle vas je nejlepsi?

Co tak tesneni oken nalepis nejakym tvrdym lepidlem? :-D

10.3.09, 11:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Teoreticky by to mohlo pomoct... Ale vyháčkování je praktický, pak si jednou to auto zabouchneš a budeš rozbíjet sklo :wink:

10.3.09, 11:41

Příspěvek 
CZ s DO :) Nestojí to moc, a je to nehorázný komfort 8)

A slyšel jsem, že ty motorky CZ kladou při pokusu o vyháčkování docela odpor.

10.3.09, 11:43

Příspěvek 
Šemik píše:
CZ s DO :) Nestojí to moc, a je to nehorázný komfort 8)

A slyšel jsem, že ty motorky CZ kladou při pokusu o vyháčkování docela odpor.

zalezi ake mas motorky.. mne sa zda ze "naprazdno" idu tazsie, ale zase odkedy to mam tak som kluc do zamku nestrkal :D
potom som videl motorky CZ ktore maju blokovanie polohy, ale netusim z akeho auta to bolo

10.3.09, 11:56
Profil Zobrazit autorovy stránky

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
hmm cental planuju no ale nez bude?

10.3.09, 12:17

Příspěvek 
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=12847 toto si prejdi...takyto problem som uz riesil....a vyriesil dufam

10.3.09, 15:09
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
mám centrál a auto vyháčkovat jde...

motorky jsou z renaultu 25.

zkoušel jsem zadní dveře.

12.3.09, 22:28

Příspěvek 
mas blbej central...
ja mam motorky s blokovanou zamcenou polohou...signal pro odemknutí v nich zaroven odblokne zapadku a umozni motorku vyskocit a uvolnit zamek....jednoduše bez elektriny na kabliku s tahlama nehnu....Je samozrejme, že takovy central se dá odemknout jedině dálkačem, na samotný klíček se nechytneš, jelikož neotočíš klíčem v zámku z důvodu té blokace...potrebujes dalkač a plnou elektroniku odemykání :-)

už se mi jednou poštěstilo omylem zabouchnout dvere a hledal jsem jak vůl 3 hodiny rezervni ovladač, jelikož se mi nechtelo rozbíjet pokovené wokna :-)

poradnej central s DO doporučím....

13.3.09, 02:59
Profil ICQ

Příspěvek 
No až se ti vybije baterka nebo budeš daleko od domova, určitě tě ten centrál potěší. Mě jde i otevřít klíčkem, ale opravdu hodně klade odpor.

13.3.09, 09:25

Příspěvek 
baterka se vozi v motoru, vcetne rezervni....zatim ta rezervni baterie byla za 9 let potreba celkem asi 3x....coz je uspech. staci mit vse v pohode...motor fabia,altik fabia, zapalko favo batery 70AH...
a jinak , v nouzi,kdyby uz problem nastal, neni problem vozit nahradni trojuhlelnik zadnich dveri...ale jaksi mam nejen tmave okna, ale i bezpecaky folie proti rozbiti bocnich schib, takze celkem sranda se tam dostat....ale vem si treba novejsi bmw...nedobytne pevnosti...skoro.

opravdu nemivam problemy s kvalitou dobijeni :-)
dulezitejsi je pro me bezpecnost auta,maloktera 120cka ma alarm i s pagerem. asi tak.
ad 2) daleko od domova? jezdime s mladou daaaleko,italy switzerland nevyjimaje, ale zacina me desne srat ta zelena Ekopolitika, takze nektere zeme je treba object dokola jinudy. co myslis tim daleko od domova?

V klidu, jen rikam, pro me je dulezita bezpecnost auta a jistota toho, ze kde ho zaparkuju, rano ho tam najdu celé

21.3.09, 04:53
Profil ICQ

Příspěvek 
gokralik píše:
No až se ti vybije baterka nebo budeš daleko od domova, určitě tě ten centrál potěší. Mě jde i otevřít klíčkem, ale opravdu hodně klade odpor.

JJ, presne tak isto, ide otvoriť kľúčikom, ale vždy sa bojím, že kľúčik zlomím...ale asi by to šlo vyháčkovať...potom rovno s alarmom :idea: tak to mám ja...

A ja som mal na otcovej šáde také pliešky, ktoré zabraňovali vsunutiu drôtu...funkčné to je.

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

21.3.09, 08:14
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]