Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Jaroslav Andrt
Pánové, nemáte někdo nějaké info o Jaroslavu Andrtovi jako o člověku autorovi? K matuřitě máme mít seznam četby a něco k autorům vědět, ale o Andrtovi nikde nic není
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.3.09, 12:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
nebyl to vyvojař v AZNP?
|
10.3.09, 12:45 |
|
|
Šemik
|
Zaměstnanec AZNP to byl, ale vývojář asi ne.. Myslel jsem třeba životopis nebo tak něco
|
10.3.09, 12:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to budou ve škole koukat,jakou hezkou příručku sis přečetl
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.3.09, 14:33 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Šemiku nic proti jo...ale aby tě nezprcali za to že sis čteš příručku k autu. Učitel chce nějaké dílo které většinou zná a může tak objektivně hodnotit až mu to budeš muset převyprávět. Jen tak upozorňuji páč u Nás na škole byla češtinářka pěkně nasraná když si borec přečetl skripta. Vim že to je blbej přiklad, ale takle no.
Pokud tedy správně tuším že si děláš četbu k matuře ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.3.09, 14:52 |
|
|
Šemik
|
No nějak si to dávám dohromady pomalu, a Andrta bych nerad vynechal
|
10.3.09, 14:53 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jo to máš k maturitě? Tak to je dobrá prdel.
|
10.3.09, 15:21 |
|
|
Petr105
|
To bych tam nedával... Chtěj něco klasickýho, např. Babička atd... S Andrtem tě vykopou, to si nech na nějakou seminárku na VŠ...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
10.3.09, 15:32 |
|
|
fatal
rejpal
|
A nezapomeň si tam připsat i TW. Akorát těch autorů tu je trochu více. Musel bys vybrat jen ty nejlepší, takže si piš: fatal ... ehm ... Viky, fatal ...
|
10.3.09, 15:34 |
|
|
Šemik
|
VŠ jsem zavrhnul, babičku jsem nečetl. Zatím jsem si vzpoměl na pár knih co se muselo číst na 1.stupni ZŠ (Děti z Bulerbynu, Honzíkova cesta, Robinson Crusoe, Lovci mamutů) ale to mi přijde takové divné tohle uvádět
Pak jsem si přečetl z vlastní vůle Minehavu, pár Verneovek a několik "politicky správných" románů 50.let
|
10.3.09, 15:36 |
|
|
Petr105
|
Tak to jsou přesně ty knihy, co tam mají být
|
10.3.09, 15:44 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
no nevím jestli bude honzíkova cesta stačit...
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
10.3.09, 15:51 |
|
|
Petr105
|
Netvrdím, že stačí, ale vůbec není na škodu je tam zahrnout...
|
10.3.09, 15:59 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Šemik píše: VŠ jsem zavrhnul, babičku jsem nečetl. Zatím jsem si vzpoměl na pár knih co se muselo číst na 1.stupni ZŠ (Děti z Bulerbynu, Honzíkova cesta, Robinson Crusoe, Lovci mamutů) ale to mi přijde takové divné tohle uvádět Pak jsem si přečetl z vlastní vůle Minehavu, pár Verneovek a několik "politicky správných" románů 50.let
Tak Robinsona uved urcite, je to svetoznama kniha od skveleho autora stejne jako Lovci mamutu. Ty dalsi dve, se priznam, neznam. A VErnerovky urcite uved tez svetozname kvalitni knihy od kvalitniho autora(zminit, ze vsechny jeho vize se vyplnili(ponorka atd.)). Zadne knihy typu skripta, navody atd se do povinne cetby neuvadi. Maximalne bych je tam uvedl ale na konec za specialni odrazku ktera upozorni, ze se jiz nejedna o beletrii ale jiz o neco jineho, z hlediska maturity nepodstatneho... Pokud by se ti zdalo, ze toho mas malo, muzes uvest i knihy ktere jsi videl zfilmovane(ale museji byt zfilmovane podle knizky aby to nebyl pouze namet a pak se dejova linie stocila nekam jinam)... Muzes tam napsat i zdanlive detske knizky. Ono treba Cirkus Humberto nebo Malý princ jsou kvalitni knizky ktere spis pobere dospely clovek nez dite...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
10.3.09, 16:01 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Ideál pro češtináře je uvést to co máš v sešitě...opravdu já vím že tě 90% nenadchne...ale co ti brání v tom přečíst si to co tě zajímá...a co v sešitě není že jo...já si taky chvíli zažral do nějaké serie sci-fi knih (ted už si ani nevzpomenu jak se to jmenovalo asi Světoválka myslim) a no najednou padly 4 knížky vit jak mě to bavilo...pak mi neřikej, že nemáš rád mistra Čapka nebo Běhounka ? Snad přečtě aspoň něco každý kluk co má trochu rád dobrodružství a napětí...
Anebo se na všechno vykašli a přečti si obsah na netu, aby jsi měl o čem vyprávět...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.3.09, 16:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|