|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Pech.
|
favo. centrál.
zdravím, mám dotaz.
co jsem nucen podstoupit pro instalaci centrálu z fáva 94BMM do fáva 93LX?
je to brano, origo fávo centrál, jsou zámky přupraveny pro servo zámk. nebo se musí měnit celé zámky?
bude sedět kabeláž? jakým způsobem je snímán signál od otočení klíčku?
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
11.3.09, 15:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
signál se bere od serva proto sou ve předních dveřích 5 kabelový a vzadu jenom dvou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.3.09, 15:44 |
|
|
kwiko
|
Zamky su - aj niesu pred upravene na central. Origo central je k zamku nitovany. Takze je rychlejsie to vymienat ako celok, ako to rozoberat. (tak to ma aspon felda)
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
11.3.09, 15:52 |
|
|
NOVON
|
Re: favo. centrál.
Pech. píše: zdravím, mám dotaz.
co jsem nucen podstoupit pro instalaci centrálu z fáva 94BMM do fáva 93LX?
je to brano, origo fávo centrál, jsou zámky přupraveny pro servo zámk. nebo se musí měnit celé zámky?
bude sedět kabeláž? jakým způsobem je snímán signál od otočení klíčku?
Kolik tě to bude stát? Není lepší koupit nový central od JABLOTRONU??
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
11.3.09, 18:25 |
|
|
Pech.
|
dostanu to za symboliku z jinýho fáva co jde na likvidaci....
takže lepší vyměnit celý zámky...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
11.3.09, 20:16 |
|
|
varok
|
Pokud je to fávo 94BMM origo s centrálem a to starší bez tak je potřeba jen namontovat serva, popř. vyměnit zámky už se servem a natahat káblíky. Zadní mají jen dva, protože je jeden otevírací a druhý zavírací, ovládaný od předních serv. Přední mají dva káblíky odemykání, zamykání z jednotky centrálu. Další dva na ovládání zadních serv a jeden káblík na ovládání od klíčku. Nevím jestli to je tak přesně, ale myslím že ano.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.3.09, 18:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|