Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 21:05

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 interier z Felicie do Fava.....rady postrehy atd.... 
Autor Zpráva
Tydýt

Příspěvek interier z Felicie do Fava.....rady postrehy atd....
Čaute......
Chcem kupit interier z feldy komplet palubku, budiky, poistkovu skrinku, kabelaz ( nech nemusim cvakat a letovat :) )
len neviem po akej sa ohliadat.. aby mi fungoval otackomer..
Mam stary motor este s karboratorom...... pojde mi tam z MPI ???
Alebo ako to vlastne je to BMM to je co???

Sak napiste svoje postrehy......rady , chyby ktorim sa vyhnut a tak :)
Moc vam diky.........

10.3.09, 18:59
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No, myšlienka je to pekna, ale... má to význam? Samozrejne že ťa tymto príspevkom nechcem odradiť a páči sa mi tvoja odvaha sa do niečoho podobneho pustiť. Mam Favorit, r.v. 1990, tiež som v začiatkoch nad všeličím "maturoval" (alarm, central, el. okná...)ale časom som to vzdal, Ferrari z toho nikdy aj tak nebude a skor som korunky vrazil do opravy hrdzavejucich miest, aby to nejaky ten rok ešte vydržalo. A ked to ročne spočitaš (gumy. olej, poplatky za STK atď) je to dosť peňazí do takmer 20 ročneho auta. Proste som dospel k nazoru : auto má služiť mne a nie naopak! Prajem veľa šťastia a pevne nervy v prestavbe a pošli foto, určite to bude super vyzerať !!!

10.3.09, 19:20
Tydýt

Příspěvek 
no mas uuplnu pravdu..... neviem sa rozhodnut ci mam ist do toho......
Aj by ma to bavilo si ho porobit...... nieco uz mam upravene a karoseriu mam OK aj interier mam OK len tam potrebujem pasy bo mam pokazene a sedacky,.... mam presedene......
A seat888 rozpredava feldy tzak som mu napisal co by chcel za palubku, packy, str. panel atd..... tak uvidim co ponukne
a nez by som to kupil aby som sa ujistil ze to pojde... bo by ma dost mrzelo ze by tam nieco neslo......
Fakt sa neviem rozhodnut......
Mam aj nejaku predstavu akop si upravit tuto palubku povodnu..... no neviem.....
Ale centzralko si dam urcite nebavi ma stale po niekom sa otacat a zamikat :) :) :) porad nejake nevies??? aj s DO

10.3.09, 19:35

Příspěvek 
K tomu centralu len tolko, mam uplne asi najlacnejší na trhu, (pozriem v garaži na krabicu) je bez DO, ale domontoval som si aj alarm a ten DO má, a dal sa "spojiť" s centralom, takže cvak-cvak na DO :-) K interieru asi tolko, že aj ja som skušal vymeniť sedačky, aj som zohnal z Feldy uplne nove, nakoniec skončili na kamaratovom traktore:-)))) Jednoducho radšej pravidelne vymením olej, chladiacu a brzdovu kvapalinu... aby všetko fungovalo a služilo k spokojnosti. Nezaťažujem peňaženku ani hlavu tym ako čo prerobiť a uchytiť a skratiť a prispôsobiť a a a ... Posledne čo som zo auta namontoval bolo automaticke zapnutie svetiel. Takže asi tolko :-)))

10.3.09, 20:06

Příspěvek 
Na to jsou tu dva obrovští experti. Dost škoda, že se zatím žádný z nich neozval.

11.3.09, 15:51

Příspěvek 
Zalezi, co od toho ocakavas. Preco sa vozis vo favorite, aky mas rozpocet pre auta. Ci mas priatelku, alebo obcas sebevrazedne sklony atd. :lol:

Lebo ani cierny in-Terrier nieje zly.

Osobne by som teraz isiel do cierneho interieru. Zachovas tak myslienku ktoru mali dizajneri v SkodaMB. (a usetris kopu casu, a nervou).
Len stredovy tunel by som dal z novsej feldy (a prestriekal na sedo-cierno),
Sedacky su tazka dilema. Chcel by som z mercedesa...
Vymenil stropny panel za skoro biely (novsia felda), vymenil tyc riadenia za felda NT.
Napchal 2x odhlucnenie, z feldy + to z facka.
Vymenil skla za determalne tonovane.
poistkovku, volant, lucasy elektroinstalaciu by som urcite dal z feldy.
Pristrojovku by som spravil taky hybrid. Zvonka facko, srdce felda.

11.3.09, 16:20

Příspěvek 
SNOOPHY6: No pokud mužu poradit,tak já si vyměnil páčky pod volant+volant felda 96'-cena 300kč,topení felda-500kč...a ještě mě čekají sedačky..
Palubku nechávám původní favoriťáckou,bo do hranateho auta patří hranatá palubovka..;-)
Páčky jsem měnil,bo se lépe zapínají a hlavně vypínají.Topení protože lépe topí a kruhové ovládače vypadají a svítí hezčeji..Sedačky,bo je mám poničené..

11.3.09, 18:17
Mistr mechanik

Příspěvek 
já bych si přijel s fáčkem před totálku vyházel celý interier mimo stropu a koberce i s topením a elektroinstalací a nakochal tam tu feldu. na tom fáčku se to naučíš a pak ti to půjde miloš,

11.3.09, 19:11
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]