Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
hmmm. 21.3. ve ve 13:40 mi zacina sichta, takze banan. ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
14.3.09, 16:45 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
NOVON
|
Tak co kucí..nepokecáme někde o weeku?
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
27.5.09, 22:37 |
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
tak to asi nepokecame. Z Rapida mam ted jen drahy ohrivac vody - origo 130-kovy motor mi umrel - zase utopene vlozky, zkrouceny blok - no proste me uz prestalo bavit ten motor porad resuscitovat. Navic mam ted zkouskove v plnem proudu - jeste 2 zkousky me deli od prazdnin a toho noveho motoru do Rapida.
Vcera jsem ho vytahnul z jednoho Facka - (uz nikdy vic to nechci delat)
je to 781-135
p.s. kdyby jste nekdo z vas Favoritaku potreboval gear box, tak se ozvete... me je do Rapida celkem k nicemu
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
30.5.09, 19:44 |
|
Ondras83
|
tahání je v pohodě...na kolik si tu převodovku ceníš a v jakym je stavu?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.5.09, 23:30 |
|
gokralik
|
Ondras83 píše: tahání je v pohodě...na kolik si tu převodovku ceníš a v jakym je stavu?
Nepleť se mi do toho, já už si to zamluvil na ICQ. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ale nejspíš ji brát nebudu.
Jen tak mimochodem, je na převodovce někde označení, jaký je SP?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.5.09, 00:13 |
|
Ondras83
|
gokralik píše: Ondras83 píše: tahání je v pohodě...na kolik si tu převodovku ceníš a v jakym je stavu? Nepleť se mi do toho, já už si to zamluvil na ICQ. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ale nejspíš ji brát nebudu. Jen tak mimochodem, je na převodovce někde označení, jaký je SP?
já mám doma 3, takže mě to netrápí, ale 135tkovou nemám ani jednu a vona je kratší
edit: nech si jí ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.5.09, 08:43 |
|
NOVON
|
Ondras83 píše: gokralik píše: Ondras83 píše: tahání je v pohodě...na kolik si tu převodovku ceníš a v jakym je stavu? Nepleť se mi do toho, já už si to zamluvil na ICQ. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ale nejspíš ji brát nebudu. Jen tak mimochodem, je na převodovce někde označení, jaký je SP?
já mám doma 3, takže mě to netrápí, ale 135tkovou nemám ani jednu a vona je kratší
edit: nech si jí ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) [/quote
Dyť ji máš ve feldě;-)..
Jinak chlapi co ty OFF TOPy?!!!
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
31.5.09, 09:03 |
|
gokralik
|
Ondro, já mám třeba 135 a dlouhou. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Tam to bylo na přání. Už jsem psal Lukášovi, na SP se mi hned podívá.
NOVONe promiň, nemohli jsme jinak. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.5.09, 11:45 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|