|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Přístrojovka z Fava 136LS namísto 136L
Autor |
Zpráva |
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
Přístrojovka z Fava 136LS namísto 136L
Zdravím chci se zeptat jestli je v této přestavbě nějakej větší problém?Velikostně mi je to jasný akorát nevím jestli tam bude potřeba něco dělat s elektrikou skr ten otáčkoměr popřípadě jak ho zapojit Díky za radu nebo za příspěvek např nějakého schématka konektoru
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
9.3.09, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Přístrojovka z Fava 136LS namísto 136L
Kukyn píše: Zdravím chci se zeptat jestli je v této přestavbě nějakej větší problém?Velikostně mi je to jasný akorát nevím jestli tam bude potřeba něco dělat s elektrikou skr ten otáčkoměr popřípadě jak ho zapojit Díky za radu nebo za příspěvek např nějakého schématka konektoru
predpokladám že sa jedná o starý typ prístrojovky...
to by malo byť kus za kus, možno budeš musieť natiahnuť kábel s indučky do tej prístrojovky s otáčkomerom...
podľa toho aký maš rok výroby, možno máš na to aj prípravu.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.3.09, 21:07 |
|
|
Kukyn
|
Už to mám:)pokud to jde nejak smazat tak to smažte ať to tu není zbytečně
|
10.3.09, 19:16 |
|
|
varok
|
Aha, já myslel, že výbava L a LS mají stejné přístrojovky. Jen výbava LS měla některé kontrolky navíc, které neměla výbava L zapojené.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.3.09, 18:10 |
|
|
kwiko
|
varok píše: Aha, já myslel, že výbava L a LS mají stejné přístrojovky. Jen výbava LS měla některé kontrolky navíc, které neměla výbava L zapojené.
Myslim, ze pod LS myslel pristrojovku s otackomerom. Ale ta sa neskor davala aj do sociek. Zaujimave kontrolky sa zapajali hlavne v autach na vyvoz.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
13.3.09, 19:56 |
|
|
Šemik
|
Jaké jsou ty "zajímavé" kontrolky?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.3.09, 20:18 |
|
|
Kukyn
|
tím asi myslel třeba tu kontrolku test na karbec a nebo tu na pásy.
|
15.3.09, 20:37 |
|
|
Nepér
|
Tak ty já mám u Lka taky. Palubní desky jsou, pokud já vím, stará s hodinami, stará s otáčkoměrem a nová, nic jinýho.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.3.09, 20:39 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
i kontrolka ruční brzdy je v L za příplatek, ona v budíku je, vedou od ní dráty až dolů do A sloupku, jen nevede drít k ruční brzdě a není tam spínač ruční brzdy, který nemohl mít cenu vyšší než pár korun, spíš možná halířů
|
15.3.09, 20:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Nepér píše: Tak ty já mám u Lka taky. Palubní desky jsou, pokud já vím, stará s hodinami, stará s otáčkoměrem a nová, nic jinýho.
někde bude ještě pár kousků ze 115S, ta nemá ani otáčkoměr, ani hodiny, je celá jiná
|
15.3.09, 20:41 |
|
|
Kukyn
|
no je ja ne te eL-kové měl taky ale nezapojeny a ani tam nebyl zapojen,nebyl tam vůbec ten spínač na kontrolku ruční brzdy.A když jsem scháněl přístrojovku s otáčkoměrem tak jsem ji vždy našel v 136LS(sháněl na vrakáči) v jinejch nebyla až v pak v těch Fačkách s černým interiérem a tu jsem nechtěl
|
15.3.09, 20:42 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to je jasný, že jsi ji našel v LS, protože tam to patří do výbavy, u L jsou hodiny a otáčkoměr je mimořádná výbava
|
15.3.09, 22:11 |
|
|
Kukyn
|
jj já to vím ale nahoře o tom měl někdo pochybnosti
|
15.3.09, 22:24 |
|