| Autor |
Zpráva |
|
Vít
Hluchoň
|
tak fajn, já jsem v Brně, knížky v Kvasinách, ještě žě mám sekretářku 
|
| 18.3.09, 21:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
nic vic asi na aute tunit nebudu ono přece jen kombik se blbe dela,akorad mi chybi central to me trochu štve ja myslel že posledni fava už je meli automaticky....
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3MPi
|
| 18.3.09, 21:54 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Vít píše: tak fajn, já jsem v Brně, knížky v Kvasinách, ještě žě mám sekretářku  Tak tohle si nebudu brát osobně. Informace mám stejně z podobných né li stejných zdrojů ne? BigTom píše: nic vic asi na aute tunit nebudu ono přece jen kombik se blbe dela,akorad mi chybi central to me trochu štve ja myslel že posledni fava už je meli automaticky.... Záleží na verzi náš favorit LX 93 ho neměl, ale GLX už jo.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
Naposledy upravil Josef.Radocha dne 18.3.09, 21:59, celkově upraveno 1
|
| 18.3.09, 21:58 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
BigTom píše: nic vic asi na aute tunit nebudu ono přece jen kombik se blbe dela,akorad mi chybi central to me trochu štve ja myslel že posledni fava už je meli automaticky....
napr. www.jablotron.cz , můžeš si vybrat samotný centrál, s dlákou, nebo k tomu třeba i alarm, na co si vzpomeneš, já mám ten centrál CL-20A a je to velice kvalitní a naprosto spolehlivý výrobek
|
|
 |
|
Šemik
|
Kup si sadu CZ s DO i alarmem, stojí tak 2000CZK..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Josef.Radocha píše: Vít píše: tak fajn, já jsem v Brně, knížky v Kvasinách, ještě žě mám sekretářku  Tak tohle si nebudu brát osobně. Informace mám stejně z podobných né li stejných zdrojů ne? to si ani nijak brat nemas, byl to fór... no asi blbej  , knížku budeme mít stejnou, ono jich zase tolik o fabrice v Kvasinách není, já teď nevím, jak se jmenuje, ale na obalu je Felicie, cervená, stará.
|
| 18.3.09, 22:03 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Vít píše: Josef.Radocha píše: Vít píše: tak fajn, já jsem v Brně, knížky v Kvasinách, ještě žě mám sekretářku  Tak tohle si nebudu brát osobně. Informace mám stejně z podobných né li stejných zdrojů ne? to si ani nijak brat nemas, byl to fór... no asi blbej  , knížku budeme mít stejnou, ono jich zase tolik o fabrice v Kvasinách není, já teď nevím, jak se jmenuje, ale na obalu je Felicie, cervená, stará. je to tuším sto let Kvasin? Nebo něco podobného. Já to mám z almanachu 70 let výroby v Kvasinách. Však já to beru jako fórek neboj  musel sem se, ale ozvat. To bych ani nebyl já, kdybych se neozval 
|
| 18.3.09, 22:06 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
BigTom píše: nic vic asi na aute tunit nebudu ono přece jen kombik se blbe dela,akorad mi chybi central to me trochu štve ja myslel že posledni fava už je meli automaticky.... http://www.tuningshop.cz/centralni-zamykani-p-lock.htm tohle mám v rapidu na dvouvodiči a funguje skvěle. Ikdyž byla párkrát vybitá baterka motorky si s tím poradily. Můžu jen doporučit.
|
| 18.3.09, 22:10 |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
tak snad jsem s formanem tady v garaži neudelal ostudu...
|
| 18.3.09, 22:14 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
BigTom píše: tak snad jsem s formanem tady v garaži neudelal ostudu... Já myslím, že ne.... ale za ostatní mluvit nemůžu. Mě osobně se líbí. Z kterého okresu teda si? Jo a neměly by se náhodou při přehlašování v rámci okresů předělávat SPZ?
|
| 18.3.09, 22:16 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
BigTom píše: tak snad jsem s formanem tady v garaži neudelal ostudu...
ale nie, pekný povoz, tiež budem taký potrebovať, farba je super, uvidíme ako budeš pokračovať...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 18.3.09, 22:17 |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
jsem z okresu blanko a ta barva je zajimava na moc favech jsem ji nevidel na fotkach je hodne tmava...jo otazečka nejak mi drči středni dil vyfuku ale deravi nen nemuže byt vysipanej kataliztor,pokud ano nema to nejak moc vliv na spotřebu?,diky
|
| 18.3.09, 22:23 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
BigTom píše: jsem z okresu blanko a ta barva je zajimava na moc favech jsem ji nevidel na fotkach je hodne tmava...jo otazečka nejak mi drči středni dil vyfuku ale deravi nen nemuže byt vysipanej kataliztor,pokud ano nema to nejak moc vliv na spotřebu?,diky
vysypaný byť môže, ale nedrnčia ti tie veľké závlačky (spony) čo zaisťujú gumu držiaku výfucku 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 18.3.09, 22:26 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
KRÁSNEJ Formánek...A ty ho chceš prodat???? 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 30.3.09, 18:48 |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
jo jo chci obyč favo black nebo neco z te řady line....
|
| 30.3.09, 19:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|