|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mrazová pojistka
měnili jste někdo mrazovou pojistku? jak se vám to dařilo, čím jste ji vytáhli, jak jste očistili otvor v bloku a dali druhou? podařilo se to někomu úspšně zalepit bez výměny? a čím, miloš
|
23.12.06, 16:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja to delal v hlave, vyvrtal sem do toho plechu diru a vypacil to sroubovackem. Vysavacem (vodnik) sem vysal bordel, dal sem tam lepidlo, nacpal novej plisek a zaklepnul kladivkem, je to OK
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.12.06, 16:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: Ja to delal v hlave, vyvrtal sem do toho plechu diru a vypacil to sroubovackem. Vysavacem (vodnik) sem vysal bordel, dal sem tam lepidlo, nacpal novej plisek a zaklepnul kladivkem, je to OK
já to mám na fiorínu 1.7D a nad tím je vodní pumpa přístup čistě teoretiský, o nějakém vrání by se dalo uvažovat tak při 4 promilích alkoholu v krvi a zdá se mi jak tam zasunu klíč, tak to bude pohřební komora, už při pohledu na to auto prodejní hodnota žádná a den ode dne klesá i šrotová cena, mám chut vystříhnout kolečko a narvat to na lepilo na skla to drží snad navšem miloš
|
23.12.06, 17:15 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak teda to stary napatlat lepidlem, pak na to nakej kousek plechu jak rikas a nakej material (klinek) vzeprit o to cerpadlo, aby tam rezervni plisek drzel a neodvalila ho voda
|
23.12.06, 17:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: Tak teda to stary napatlat lepidlem, pak na to nakej kousek plechu jak rikas a nakej material (klinek) vzeprit o to cerpadlo, aby tam rezervni plisek drzel a neodvalila ho voda
mám ji prorezlou dál od okraje, tak ji tam nechám lepidlo a kolečko plechu přímo na to, trochu to oškrábu miloš
|
23.12.06, 17:31 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nevim, to lepidlo co sem mel by to asi takhle neudrzelo no, bych tam este vrazil neco aby to pridrzovalo
|
23.12.06, 17:32 |
|
|
spartra
|
já ji prorazil šroubovákem a nelepil, prosakovla, pak se zatáhla, lepší je to zalepit
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
24.12.06, 22:17 |
|
|
Šemik
|
Jaké lepidlo je k tomu zalepení vlastně nejvýhodnější? Já se osobně domnívám že epoxid, ale mohu se mýlit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.12.06, 10:49 |
|
|
DRYVER
|
Jo jo lepidlo na skla udrzi opravdu vsechno - muzu potvrdit Lepim tim snad uplne vsechno ale nejdriv se to musi odmastit a naprimerovat takovou tou cernou barvickou nebo co to je...
|
25.12.06, 12:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|