Autor |
Zpráva |
Dubusko
|
ventYl píše: a este ako bonus vypalis sietnicu kazdemu vodicovi, co pojde v protismere.
Aspon bi vedeli ake to je ked 10 metrov predomnou pustia dialkače hovˇdá
_________________ FAVORIT 136L r.v 90
FILIPKO
|
19.3.09, 20:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Dubusko píše: ventYl píše: a este ako bonus vypalis sietnicu kazdemu vodicovi, co pojde v protismere. Aspon bi vedeli ake to je ked 10 metrov predomnou pustia dialkače hovˇdá
dostat supku z favoritackej cistej optiky a dostat supku z dialkacov su 2 rozne veci. dialkace sietnica prezije, ciru optiku s tazkostami. spravil by si to mne, tak sa otocim a favorit ti vysklim.
ked si chces silou mocou dat mracitka, tak si zozen svetlomety pre pravostranne riadenie a predpisovo si ich zalep. sice tiez ho**o uvidis, ale uz ta za to nikto nebude popotahovat (uz ta budu popotahovat za svetlomety na pravostranne riadenie).
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.3.09, 20:45 |
|
|
Dubusko
|
Ale ja som nepovedal že ich chcem silou mocou len som sa pítal či je to dovolené a mier
FILIPKO
|
19.3.09, 20:50 |
|
|
Dubusko
|
Tak po dnešnej nemilej skúsenosti (šiel som na ručnej len kúsok ) som sa rozhodol zapojiť spínač na ručku a dalšia kontrolka prestala biť iba na okrasu už mi chýba len kontrolka pásov
FILIPKO
|
25.3.09, 19:28 |
|
|
Dubusko
|
Apropo nemáte niekto foto ako sa zapája elektrika na 5 dvere ešte som nemal tu česť to vidieť chcel bi som odstraniť tie blbé kontakty Ďakujem
FILIPKO
|
26.3.09, 22:18 |
|
|
michalkatka
|
Dubusko píše: Apropo nemáte niekto foto ako sa zapája elektrika na 5 dvere ešte som nemal tu česť to vidieť chcel bi som odstraniť tie blbé kontakty Ďakujem
foto
stačí tam potiahnuť káble čo treba...
záleží na tom či máš v zadu stierač, vyhrievané sklo je myslím štandart, hmovky a cúvačky samozrejmosť, ešte by nebolo na škodu natiahnuť aj ukostrenie, to je dosť častý zdroj problémov... (ja mám pri pánte takú ukostrovaciu prepojku)
inak komplet kabeláž na prechodku mám... (odkladám)
deekay to robil, ja to mám od výroby, ale do tej prechodky som si natiahol ešte 2ks vodičov, jeden je na otváranie dverí a jeden mám ako rezervu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.3.09, 22:24 |
|
|
Dubusko
|
No mne ide hlavne o tu prechodku akože kam ju dať a ako
FILIPKO
|
26.3.09, 22:26 |
|
|
michalkatka
|
Dubusko píše: No mne ide hlavne o tu prechodku akože kam ju dať a ako
originál je na boku dverí, teda vedľa ľavého pantu, niekde pohľadám foto...
|
26.3.09, 22:30 |
|
|
Dubusko
|
michalkatka píše: Dubusko píše: No mne ide hlavne o tu prechodku akože kam ju dať a ako originál je na boku dverí, teda vedľa ľavého pantu, niekde pohľadám foto...
Lepšie raz vidieť ako stokrát počuť
FILIPKO
|
26.3.09, 22:32 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Nejak nechapu co chces delat s el. v 5tych dverich...
|
26.3.09, 22:35 |
|
|
Dubusko
|
trady píše: Nejak nechapu co chces delat s el. v 5tych dverich...
Nemám dobrú skusenosť s tými kontaktmi v zadu raz to ide a potom nie treba podkladať štelovať kúpil som nové ale aj tak to neni na 100 percent tak to chcem na priamo ako 93jky
FILIPKO
|
26.3.09, 22:38 |
|
|
michalkatka
|
trady píše: Nejak nechapu co chces delat s el. v 5tych dverich...
Favo do 91, alebo 92 má elektriku do 5tych dverí cez také nepodarené dotykové kontakty, časť na kasni je uchytená na plaste a ten sa časom aj keď málo deformuje a krúti, ale stačí to aby blbli spotrebiče ktoré sú tadiaľ ťahané...
novšie Fava majú pri pánte prechodku kadiaľ sú vodiče prevlečené bez prerušenia..
ja nemôžem nikde nájsť fotku, nemám, jedine že by som ti to zajtra nafotil...
|
26.3.09, 22:40 |
|
|
Dubusko
|
michalkatka píše: trady píše: Nejak nechapu co chces delat s el. v 5tych dverich... Favo do 91, alebo 92 má elektriku do 5tych dverí cez také nepodarené dotykové kontakty, časť na kasni je uchytená na plaste a ten sa časom aj keď málo deformuje a krúti, ale stačí to aby blbli spotrebiče ktoré sú tadiaľ ťahané... novšie Fava majú pri pánte prechodku kadiaľ sú vodiče prevlečené bez prerušenia.. ja nemôžem nikde nájsť fotku, nemám, jedine že by som ti to zajtra nafotil...
Ok zajtra poobede sa do toho pustím a čo mám kúpiť teda okrem káblov tie mám
FILIPKO
|
26.3.09, 22:44 |
|
|
michalkatka
|
Dubusko píše: Ok zajtra poobede sa do toho pustím a čo mám kúpiť teda okrem káblov tie mám
v podstate potrebuješ iba káble (vodiče určené do auta, teda tie spletané - upozorňujem, jebo už som videl ako jeden to chcel ťahať klasickými káblami ) prechodku, nejaké fastrony, alebo spojky, koncovky, niečo čím tie vodiče pospájaš...
|
26.3.09, 22:49 |
|
|
Dubusko
|
Ďík moc a sorry za možno blbé otázky
FILIPKO
|
26.3.09, 22:52 |