|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Tuner#2 píše: Matthes píše: T#2: Jak psal M007 Ono i takhle to neni uplne super reseni, ale kdyz nejezdis rally... Chtěl bych Vás oba dva vidět před 6ti lety. Co mám na tom ještě špatně, prom toho co jsem popsal, že bych udělal jinak?
Kua tos sem tak vecpal že ani nevim že si něco psal. Byly sekundy.
No já nerejpu...sem dal echo..vysvětlil si to a OK. Já když si vzpomenu jak sem válčil já s vlečkou jakožto první mega akcí na Rápu. A nikdo neporadil pořádně...nikdo nevěděl...až Viky se přijel podivat a zachránil mě páč měl zkušenosti.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
24.3.09, 19:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Tuner#2 píše: horší je to, když to někdo provaří celé to Véčko - pak může rameno prasknout!
100% souhlas, kdyz jsem to delal poprvy, tak sem tam to Vcko ani nemel a nechal sem si to privarit nastorc, cimz sem to rameno skurvil. ale mi to hnedle doslo, tak sem to aspon sbrousil do pozvolnyho prechodu. No a pak sem to prodal i s autem.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.3.09, 20:17 |
|
|
Tuner#2
|
Matthes, Martin007: OK, mě jen zarazilo, že i přes moje vysvětlení byla reace taková, že je něco ještě špatně.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
25.3.09, 09:59 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tuner#2 píše: Matthes, Martin007: OK, mě jen zarazilo, že i přes moje vysvětlení byla reace taková, že je něco ještě špatně.
Bylo to opět nedorozumění, kvůli kterému se pak šíří zbytečné drby a nenávist.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
25.3.09, 10:28 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
..a zacinaji valky.. mohu ty vyztuhy varit stridavinou nebo to musim sverit nekomu s COckem?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.3.09, 10:34 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Kachnis píše: ..a zacinaji valky.. mohu ty vyztuhy varit stridavinou nebo to musim sverit nekomu s COckem?
Je jedno, hlavně at to provaří a ne přilepí.
|
25.3.09, 10:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kachnis píše: ..a zacinaji valky.. mohu ty vyztuhy varit stridavinou nebo to musim sverit nekomu s COckem?
Ja to varil trafem, sice onanie ale neni v tom problem kdyz se to provari...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.3.09, 11:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|