|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Hučení vrčení od předních kol
Autor |
Zpráva |
michibuh
|
Hučení vrčení od předních kol
Zdravim. Při jízdě v mém favoritu mi při zatočení do prava strašně něco hučovrčí od předních kol. Myslim si že je to od levého kola ale je to pouze můj pocit. Myslim jsem si že by to mohlo být ložisko ale mechanik řikal, že ložisko je v poho a že neví čim by to mohlo bejt. Chtěl sem se zeptat jestli někdo nemáte podobné zkušenosti a nevíte co s tim? Předem dík
_________________ Škoda Favorit r.v.89 - 43Kw
|
26.3.09, 15:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
ložiska v kole (bude to dělat hlavně v otáčce, když se kolo zatíží, takovej vrčivo-hučící zvuk, frekvence se mění podle rychlosti) , pneumatiky jakjsou nahuštěné, jestli nejsou oskákané, ale rovně sjeté... vnější kloub poloosy... ale ten by spíš cvakal a loupal.... v pomalejší frekvenci, než ložisko...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
26.3.09, 19:40 |
|
|
kwiko
|
Re: Hučení vrčení od předních kol
michibuh píše: Zdravim. Při jízdě v mém favoritu mi při zatočení do prava strašně něco hučovrčí od předních kol. Myslim si že je to od levého kola ale je to pouze můj pocit. Myslim jsem si že by to mohlo být ložisko ale mechanik řikal, že ložisko je v poho a že neví čim by to mohlo bejt. Chtěl sem se zeptat jestli někdo nemáte podobné zkušenosti a nevíte co s tim? Předem dík
ten mechanik musi mat rontgenove oci, asi supermanov syn....
huci ti len lozisko. Jedno je v kazdom naboji kolesa, a dve na diferencialy. Ine loziska, na to ako mas otocene kolesa, ohlad neberu. Skus chytit poloosy, ci nemaju volu.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
26.3.09, 21:28 |
|
|
Pech.
|
volnou poloosu na fáčku mám já, ty zvuky jsou zcel ajiné než od ložiska a zesílí, když tomu naložíš, ale ne podle zatáčky...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
27.3.09, 17:44 |
|
|
NOVON
|
Na 99 proc ložisko.Zalomcuj s kolem,pokud ucítíš vůli,tak je to jasné..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
27.3.09, 23:37 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
NOVON píše: Na 99 proc ložisko.Zalomcuj s kolem,pokud ucítíš vůli,tak je to jasné..
ono hučí ani nemusí mít vůli, jsou prostě vymačkané ložiskové dráhy v radiálním směru....znám z vlastní zkušenosti
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
28.3.09, 09:51 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|