Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: měl sem elektrikářskou, spadla, dal sem tam origo, co se tam dává, dáš ji za oba zoubky a smáčkneš štípačkama...co řešíš?..hoď foto, co tam kutíš, vono je víc typů těch pásek mám tam takú veľkú elektrikársku a zatiaľ drží.... (takú hrubú 8mm cca)
no je fakt, že já to měl jen na dojetí a měl sme mastnej ten kloub, takže to spadlo hned...dal sem ty plechový a cajk
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.3.09, 12:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
v.kalandra
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: měl sem elektrikářskou, spadla, dal sem tam origo, co se tam dává, dáš ji za oba zoubky a smáčkneš štípačkama...co řešíš?..hoď foto, co tam kutíš, vono je víc typů těch pásek mám tam takú veľkú elektrikársku a zatiaľ drží.... (takú hrubú 8mm cca)
Pokud drží tak ji taky zkusim, nějakou silnou snad seženu v práci.
Co se tyka te kovove tak stejne musi pockat-mam novou jen jednu a potřebuju 3. Jediny co mne napada ze mi daly jinou pasku rozměrově....Ale to snad ne. Natahuju ji a porad mi tam chyběli asi 3mm na druhej zoubek no
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
29.3.09, 12:56 |
|
|
Šemik
|
Tyhle sponky mám taky na poloosách, kombinačky, sikovky a trpělivost.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.3.09, 13:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
hodně trpělivosti
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.3.09, 13:46 |
|
|
Pech.
|
ty origo jdou dobře, nasadit na oba zuby, pak sikovkama stáhnout.
zdrhovačkou elektrikářskou by to taky šlo, ale musel by bej veeeliká.. a pak za ní zatáhnout kombinačkama, aby se stáhla...
na tyči můžeš dát šrtoubovací, tam je místa dost..
ale nevím jak u vás, ae tady prodávají na manžetu takovou sadičku, kde jsou obě pásky... za pár korun, automaticky k manžetě a k tomu taky mazací tuk...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
29.3.09, 14:41 |
|
|
Ondras83
|
Pech. píše: ale nevím jak u vás, ae tady prodávají na manžetu takovou sadičku, kde jsou obě pásky... za pár korun, automaticky k manžetě a k tomu taky mazací tuk...
přesně tak, nevim co řeší, je to otázka do 5O korun
|
29.3.09, 14:55 |
|
|
v.kalandra
|
Ondras83 píše: Pech. píše: ale nevím jak u vás, ae tady prodávají na manžetu takovou sadičku, kde jsou obě pásky... za pár korun, automaticky k manžetě a k tomu taky mazací tuk...
přesně tak, nevim co řeší, je to otázka do 5O korun
No ja tu pasku mam, tu jak se zcvakne, ale je pruser že ji prostě na ten druhej zoubek nemůžu natáhnout a kdyz ji pak zcvaknu tak mi netěsní. nevim koupim jich víc a pak se budu mordovat pod autem jako do teď
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
29.3.09, 15:14 |
|
|
Pech.
|
tak si jina tom hrbečku, kterej máš pak smačkávat, trochu povol....
nebo se pak ještě dělá taková páska, jaoby zdrhovačka, ale kovová, že se protáhne 2x dokola a pak se zahákne to takovýho plíšku na konci a dotáhne...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
29.3.09, 16:45 |
|
|
Ondras83
|
Pech. píše: tak si jina tom hrbečku, kterej máš pak smačkávat, trochu povol....
nebo se pak ještě dělá taková páska, jaoby zdrhovačka, ale kovová, že se protáhne 2x dokola a pak se zahákne to takovýho plíšku na konci a dotáhne...
to sou originál a ty už se nedaj sehnat
|
29.3.09, 17:00 |
|
|
kwiko
|
Daj tam velku "elektrikarsku" a budes mat pokoj. (teda ak to nieje smejd co sa lame). Felda co som si doniesol z GB (r.v.2000) to mala tak riesene pravdepodobne od vyroby. (zdrhovacka ciernej farby) Robim to tak uz par rokov a vsetky manzety poctivo drzia. S kovovymi sponami je len babracka...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
29.3.09, 18:06 |
|
|
Petr105
|
A když nemáš velikou, tak spoj 2 menší do sebe
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
29.3.09, 19:48 |
|
|
Pech.
|
ondra: tady v mototechne to mají
|
29.3.09, 20:14 |
|
|
Ondras83
|
Pech. píše: ondra: tady v mototechne to mají
to je přes celou republiku....
|
29.3.09, 21:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ta páska drží, drát taky v pohodě, origo pásku musíš prostě stáhnout, nebo mít kleště, ale pokud tu gunu nestáhneš do drážky, nebo za tu hranu na koubku tak ti to spadne nebo bude uchcávat miloš
|
31.3.09, 21:01 |
|
|
v.kalandra
|
Dal jsem tam nakonec ty elektrikarsky pasky ktery jsem si uz kdysi vyvrátil no....
Uvidime jak se to bude chovat odpoledne, ted jdu spat
|
1.4.09, 05:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|