Já mám ve felicii tohle
http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova ... czs01.html
Zapojení u výše zmíněného DO je banální, přivedeš +12V a kostru jako napájení, napojíš se na dva dráty co vycházejí z řj centrálu a jdou na motorky předních dveří, je myslím jedno jestli levé nebo pravé, já to mám na levých, barevně to jsou u mě: bílý(odemykání) a hnědý(zamykání) jinak to poznáš že ťukneš odizolovanou částí na kterou se chceš třeba napojit o kostru pak se to buď zamkne nebo odemkne, ta řj dálkového co jsem tam dal ten odkaz dává negativní impulsy, tj. že nevyšle +12V na ten motorek ale pošle kostru. Pak to má ještě kontakt na dveřní spínač, ten jsem osobně nezapojoval, v tom případě je třeba ho uzemnit nebo se ti auto po minutě samo zamkne. Má to ještě konektor a přibalený kablík s diodou to jenom zapojíš konektor a diodu vrtneš do palubky, to jsem ale taky nedával, nemusí to tam být a je to zbytečné, na čudlíkách stejně vidíš jestli máš auto zamčené, a pak ještě výstup na alarm ten taky nemusíš zapojovat, potřebuješ k tomu sirénu, funguje to na takovém principu, ze když otevřeš dveře aniž bys použíl dálkač tak to vyšle signál na sirénu a musí být zapojené ty dveřní spínače. Mám to už dva roky a bez problémů, auto to odemyká na 100metrů.