Autor |
Zpráva |
mišo
|
buchanie lave predne koleso
ahoj - ked idem dole z obrubniku a kolesa mam v zabere tak na lavej strane mi nieco buchne /pri vytocenych kolesach/ co by to mohlo byt???? nejaku volu som nenasiel DDD a este som si vsimol ze mi trochu trasie volantom ale iba pri alu/vyvazenie je ok/
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
1.4.09, 21:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mišlo zvedni kolo a zaclomej s tlumiček za péro, jestli má vůli tak je to horní guma na tlumiči v podběhu miloš
|
2.4.09, 09:10 |
|
|
mišo
|
myslis tu co je na 2 skrutkach hore o kasnu???
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
2.4.09, 14:16 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
mišo píše: myslis tu co je na 2 skrutkach hore o kasnu???
jojo
|
2.4.09, 16:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musíš mít stahovák na péro kdysi vydržela dneska rok a je ko miloš
|
2.4.09, 20:19 |
|
|
mišo
|
naradia mam plnu pajtu, pustim sa dotoho asi az pondelok som teraz nejaky vitazeny zatial dik
ozaj neviete mi povedat kam ide toto P/L opěrný kroužek uložení předního tlumiče ked som menill tlmice nikde som to tam nevydel
je to tu
http://obchod.autokelly.sk/Default.aspx
a co by to mohlo byt tej gume ?????
roztrhnuta ci co???? alebo stlacena
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
2.4.09, 21:38 |
|
|
Jura
|
Ta věc na které sou ty dva šrouby na to se potom zvrchu montuje rozpěra mezi tlumiče že? A tady tento díl to je taky nějaký silentblok? Jako že se to může zmrvit mimo toho vrchního silentbloku? Taky se to normálně mění při výměně tlumičů nebojak? Co to může způsobovat? Já toto neměnil při vbýměně tlumičů a tak by to mohlo být příčinou mého bouchání o kterém už jsem tu psal...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
2.4.09, 22:21 |
|
|
NOVON
|
JURA: Tohle jsem nikdy neměnil,na tom se nemá co posr..,leda že by shnil..Mění se max ten černý silonový 0-kroužek,teda pokud je opotřebený..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
3.4.09, 06:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tem kroužek je stlačený a pak mlátí pedek měním ho pořád dokola má vliv i na ojíždění gum z vnitřní strany, v podstatě auto jede v poho aý najedeš na hrby tříská do kastle
nejlepe vyměnit a vyměnit i uložení zadního lumiče horní a spodní gumu jízda je pak o něčem jiném miloš
|
4.4.09, 05:25 |
|
|
NOVON
|
slovacek.milos píše: tem kroužek je stlačený a pak mlátí pedek měním ho pořád dokola má vliv i na ojíždění gum z vnitřní strany, v podstatě auto jede v poho aý najedeš na hrby tříská do kastle
nejlepe vyměnit a vyměnit i uložení zadního lumiče horní a spodní gumu jízda je pak o něčem jiném miloš
Myslíš ten černý silonový kroužek,jo?
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
4.4.09, 21:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: slovacek.milos píše: tem kroužek je stlačený a pak mlátí pedek měním ho pořád dokola má vliv i na ojíždění gum z vnitřní strany, v podstatě auto jede v poho aý najedeš na hrby tříská do kastle
nejlepe vyměnit a vyměnit i uložení zadního lumiče horní a spodní gumu jízda je pak o něčem jiném miloš Myslíš ten černý silonový kroužek,jo?
silonový jsem ještě neviděl guma miloš
|
7.4.09, 22:47 |
|
|
NOVON
|
MILOŠ: Tak to jsme si nerozuměli..
|
9.4.09, 00:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|