|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Čím přilepit brzdové světlo?
Autor |
Zpráva |
pajavlk
|
Čím přilepit brzdové světlo?
Zdravím Vás všechny! Dostal jsem se dnes před takový problém. Odlepilo se mi třetí brzdové světlo ve Felicii. Bylo přilepené výrobcem na skle a zub času mu neudělal dobře. Výrobce použil k přilepení mě neznámého lepidla, které je čiré a nedělá žádnou viditelnou stopu. Napadlo mě, že bych mohl použít bezbarvý silikon, ale ouha. Problém je v tom, že aby toto drželo, muselo by to být nějakou dobu stažené sponkou, nebo něčím, protože samozřejmě silikon nelepí hned.... To znamená, že tato možnost je již vyčerpána. Nemáte někdo zkušenosti s lepením podobných věcí na sklo?
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
1.4.09, 17:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Oboustranna lepici paska by pouzit nesla ? Rad bych ale videl to svetlo, protoze ja (mam s feldy) ho lepene tedy nemam ani nahodou, to je original ?
|
1.4.09, 17:48 |
|
|
pajavlk
|
Na psí uši ho mám opravdu přilepené ke sklu. Lepící pásku mám jako poslední řešení, když nenajdu žádné jiné blížící se původnímu. Koukal jsem na net a některá světla tam drží na takových pacičkách, ale to já nemám. Já ho měl přilepené.
r.v. 1995
|
1.4.09, 18:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja mam siliconem a drzi jak pribite.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.4.09, 18:37 |
|
|
Petr105
|
Přesně tak, silikonem. Musíš si poradit, neříkej mi, že to nějak nezafixuješ na tu dobu potřebnou ke schnutí... Třeba zapři nějakou tyčku mezi plato a to světlo, nebo tak nějak...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
2.4.09, 09:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Isolepou nez to zavadne
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.4.09, 09:39 |
|
|
Petr105
|
Nebo tak Prostě to jde
|
2.4.09, 09:43 |
|
|
ferrari
|
Petr105 píše: Přesně tak, silikonem. Musíš si poradit, neříkej mi, že to nějak nezafixuješ na tu dobu potřebnou ke schnutí... Třeba zapři nějakou tyčku mezi plato a to světlo, nebo tak nějak...
Presne takto som to riešil aj ja a drží to už roky...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.4.09, 09:46 |
|
|
pajavlk
|
Vy si budete myslet že jsem blb, ale věříte, že mě izolepa jako fixace, než to zavadne, vůbec nenapadla? Prostě člověk občas ve všem hledá vědu. Budiž mi omluvou, že jsem měl za sebou myšlenkově náročný den. Všichni máte dovoleno se do mě teď strefovat. Děkuju za nakopnutí, tohle se mi nestává opravdu často.
r.v. 1995
|
3.4.09, 19:46 |
|
|
Petr105
|
Proto je tu TW
|
3.4.09, 20:44 |