Zdar,
takze jak je vidno, dlouho se tu nic nedelo... Ted se to ale rozjede. Rozhodoval jsem se, co dal s Rapidem. Jelikoz zacal hnit a chtel jsem menit prevodovku a napravy, rozhodl jsem se, ze bude jednodussi a lepsi koupit kastli a zacit "od znova". Koupil jsem holou kastli.
Tady jsou fotky lemu a prahu. Vypadaji velice dobre ostatne jako cela kastle a stejne je otevru a vymenim.
Levy lem:
jeho slabe misto:
levy prah(na 2x):
shora:
podlaha:
No a pak jsem sundal blatniky a celo. Popravde jsem to cekal horsi. Urcite vymenim P-cko a vrsky podbehu.
Leva:
detaily der:
Prava:
detail duzny
:
Plany? Kdyz jsme rozebirali plany s Carlosem tak jsme si rikali, ze budeme trochu heretici ale asi nam je to burt
Plany jsou takove, ze auto bude mit original vzled. Jedine co asi bude jinak bude zadni celo a to ala mustang, svetlomety zase reseni ala sciroco a natazni ala uzovka. Bude mit nizsi a tvrdsi podvozek, vyztuzene napravy, kola mam v planu englace(uz jsou ve sklepe 5,5J). Prevodvku sucha 4,22 motor 781.136 trochu upraven s LEKRem...
Zitra asi pokracovani a mozna uz vyvarovani predku... Jo a kastle je trochu klepnuta zepredu tak snad to zvladnu srovnat... Jinak dekuji Carlosovi za kolebku, uz je srovnana(zadni cast byla ohnuta):
Jo a priprava na LEKR, hrdlo:
Dik za shlednuti a reakce...