|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
varok
|
Jestli bydlíte v Havířově jako já , tak se podívejte do Ostravy-radvanic. Kousek od toho rondlíku směrem na hranečník je obchod Výfuky Kluka, tam mají univerzální kat i za 1200,- Kč. Kupoval jsem tam i střední a zadní díl za 500,- Kč. Mám to jen na technickou a pak překopu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.4.09, 11:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
sharpers píše: Včera sme porovnavali s Formanem od Novoňe , uplně o nečem jinym, to jeho krasně tichoučky, to moje strašný. Prej hodně pomužou nove rozvody a seřizeni vule ventuli, tak jak to pude do servisu na tu spojku tak to tam asi hend připišu
Nepřeháněj,tak tichý zase není;-)..Moje předchozí fáčko bylo ještě tichší,byly tam hliníkove tyčky,ve Formanu mám ocelové-více to cvaká..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
5.4.09, 20:34 |
|
|
fatal
rejpal
|
NOVON píše: Nepřeháněj,tak tichý zase není;-)
Pravda, Tradyho agregát byl ještě tišší. Ale to je holt 742, ty tak neřachtají.
|
5.4.09, 21:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
fatal píše: NOVON píše: Nepřeháněj,tak tichý zase není;-) Pravda, Tradyho agregát byl ještě tišší. Ale to je holt 742, ty tak neřachtají.
nesmíš motor hledat v kufru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.4.09, 21:34 |
|
|
|