Autor |
Zpráva |
RedDriver
Junior TW team
|
to je asi jako moje sestra dycky k nám přijede a koukne mi na ruce, já celý od šmíru a ona řekne: to jsou ruce ekonoma?
_________________ Junior TW team
RedDriver Škoda 120L
Garáž: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=15221
|
6.4.09, 19:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
ja som jednoznačne pre Fačko BMM, ja mám nový model karbec, ale keby som vedel čo ma čaká tak určite chcem striekačku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.4.09, 20:55 |
|
|
venda
|
O 105, 120 vůbec neuvažuj. Jestli chceš vyložene škodovku, tak fávo BMM, ale je potřeba neskočit na první nabídku a hodně dlouho vybírat. A hlavním kritériem při výběru musí být stav karosérie. Slušný, opečovávaný kousek, nejlépe z pozůstalosti se při troše štěstí sehnat dá.
|
6.4.09, 21:32 |
|
|
sharpers
|
za mě taky fačko, model nejlepe 94, motor 50kw BMM, to je jenom hranata felda, když tam není lpg tak to je na opravy pořad jednoduche a levne, dilu je plno všude, co se tyče koroze z te tvoji nabidky škodovek hnije všechno si myslim stejnym tempem takže se prostě musíš dívat v jakem to je momentálně stavu a pak se o to trošku starat.
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
6.4.09, 21:44 |
|
|
lopatoos
|
Názory jsou tak půl na půl tak jsem přidal hlasování
|
7.4.09, 09:09 |
|
|
MATTESS
|
lopatoos: ještě to chtělo 3. možnost - ani jedno z toho
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
7.4.09, 09:15 |
|
|
sharpers
|
musíš to taky brát podle toho jak s tím hodláš naložit atd....jeslti to chceš na mazlení a tak tak rozhodně 120ka...jeslti spíše na ježdění tak fačko pač mi přide že třeba v zimě je fačko lepší a to výrazně...co se týče bezpečnosti a pohodlí taky. 120ka už není na ježdění ale podlě mě už je to jen chovné zvířátko pro lidi kteří to chcou mít jako srdcovku
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
7.4.09, 09:15 |
|
|
Petr105
|
sharpers píše: musíš to taky brát podle toho jak s tím hodláš naložit atd....jeslti to chceš na mazlení a tak tak rozhodně 120ka...jeslti spíše na ježdění tak fačko pač mi přide že třeba v zimě je fačko lepší a to výrazně...co se týče bezpečnosti a pohodlí taky. 120ka už není na ježdění ale podlě mě už je to jen chovné zvířátko pro lidi kteří to chcou mít jako srdcovku
Můj názor... Mazlík skvělej, spotřebák na nic...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
7.4.09, 09:41 |
|
|
MichalW
|
Nejduležitější je si to auto pořádně prolézt a hlavně nekupovat první co uvidíš.Já osobně sem obešel asi 20 inzerátů za 2 měsíce přičemž se někdy ani člověk nestíhal divit kolik si lidi řikaj i za úplný vraky.Kupoval jsem si Fávo BMM před 2 roky asi za 17 a od tý doby jsem do toho nevrazil ani korunu(kromě výměny oleje a filtru)Nikdy sem s ním žádnej problém neměl.Až teď se tam začla vyskytovat koroze dveří a zad. lemů tak to budu muset řešit,ale to neni nic až tak závažnýho.Zkrátka musíš hledat aby si potom do toho nemusel už moc sázet.Takže za mě určitě BMM už je to přeci jen novější a trochu bezpečnější a míň to rezne.
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLxi 40Kw BMM Silver Line
|
7.4.09, 10:25 |
|
|
Petr105
|
Ještě jak tak na to koukám, třeba takovej Silver se mi vždycky líbil, ale nešel bych do něj, protože tě bude stát majlant každej kus barvy... Bral bych nějakou lehčeji opravovatelnou barvu taky:wink:
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
7.4.09, 10:55 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ted tu nekdo pousti 125ku...
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.4.09, 11:08 |
|
|
gokralik
|
Taky stojím jednoznačně za Favoritem (Formanem) BMM. S tím BMM můžou být občas problémy, ale myslím, že to není nic strašného.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.4.09, 11:11 |
|
|
cyz
|
solidního formana za ty peníze rozhodně neseženeš, s mtorem 136B se ti o tom může jedině zdát. Radši brát něco co má najeto hodně kilometrů ale byla udržovaná kastle (bacha na přelakovanou shnilotinu - doporučuji někoho zkušeného s sebou na konzultaci), opravy strojních částí auta je mnohem levnější než vyvařování a lakování.
btw.: Matthes: PROTESTUJI....coby admin stránek o škodovkách veřejně propaguješ FORD i přesto že dotyčný si vybral škodovku....to je zneužití pravomocí veřejného činitele!!!
|
7.4.09, 14:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.4.09, 15:08 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
No ať se rozhodneš pro cokoli, tak dotahneš dom starý vrak. Nebylo by lepší s těma prachama naložit jinak????
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
7.4.09, 16:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|