Ahoj jsem Euromenova Škodověnka, dlouho mě přemlouval ať o sobě něco napíšu.. dlouho sem váhala protože sem značně stydlivá..ale nakonec sem polevila a napsala to.
nejdřív bych vám ráda ukázala svůj skromný byteček kdy bydlím
já vím že je to skromné, ale mě to bohatě stačí. Ale co stojíte venku, pojdte dovnitř. Přece nebudu hostit návštěvu venku.
Tak tohle je moje království, omlouvám se za lehký nepořádek, nečekala jsem hosty. Co že je tam vzádu? se tam podívejte, to je můj příves. Sice teď slouží spíš jako odkladiště hadrů a nářadí.
A ta vedle stojí můj praprapředchůdce, na něm můj páníček začínal, a stále ho nepordal (prodávám poznámka páníčka
)
No ale zpět ke mě, přece tu nebudete koukat okolo, můj páníček mě dostal po svém dědečkovy (hodný to pán, jen mi zapomněl koukat na .. když já se stydim
na motor) ale když už je o něm řeč, koukněte se na něj.. ale ne moc dlouho, krapet se stydím
to by stačilo, teď na páníčkovo pracoviště, tam se tolik nestydim, od boha (výrobce) sem toho příliž nedostala, ale můj přechozí páníček mě dost dovybavil, hlavně hodinama na který jsem náležitě pyšná, hned nad nimi je navíc cyklovač
dále pak mám elektronický otáčkoměr a stav baterie, ale ten se mi tam bohužel nevešel
co bych vám dále ukázalala, hmmm, ano už vím, jak vůbec vypadám zevnitř. Hele tady je alespoň vidět otáčkoměr
a přece jsem na něco zapomněla, mám střešní okýnko, až USA
a trochu špinavý , sme totiž naposled zmokli s páníčkem
a všimli jste si jedný věci? Páníček dbá na mou bezpečnost, vozí s sebou hasičáky. A to hned dva jeden hádejte kd a druhý na tunelu u zadních sedaček
Co ještě bych vám mohla ukázat?? to bude asi vše a mějte se na
Tak už běžte.. che se mi nějak spáááááát