Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 10:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další
 Výběr ojetých aut - obecná diskuze 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
sice za víc ale jestli má to co píše v popisu tak se to vyplatí http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7005061

7.4.09, 20:32
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Citace:
Tak jak to tady čtu, nevím co bych Ti přesně poradil.
Hlavní je to, aby ses při výběru neunáhlil a taky být tebou bych si položil otázku, jestli to auto vážně potřebuješ, jestli si například mužeš půjčit auto od rodičů a podobně, jelikož auto je fakt finančně náročný, protože v podstatě pořád za něco platíš, pojistka, STK, ME, benzín, pneumatiky, díly a další, prostě to musíš uvažit sám, jestli jsi to schopen utáhnout, či případně snížit nároky na jiné věci a peníze cpát do auta.

Teď přímo k auto, když chceš Škodu, tak tedy Škodu, i když myslím, že seženeš za stejný peníze možná i lepší zahraniční vozy.
Do Fáva bych nešel, raději bych si přišetřil a koupil Feldu, většina Favoritů hnije před očima a spoustu jiných věcí hovoří pro Feldu, nejen třeba bezpečnost.
Ke Škodám 105/120/135/136, řeknu Ti to takhle, třeba já si neumím představit, že bych na ježdění koupil něco jinýho, ale jinak bych to někomu nějak nenutil, dle mě na tohle auto musíš být blázen, prostě srdeční záležitost, kde nehledíš na to, co říká okolí, kolik to stojí a podobně, je to vůz pěkný, dobrý, spolehlivý, ale v dnešní době na to musíš být trochu blázen, třeba jako Šemík(Šemíku nic ve zlém, právě naopak, rád bych šel stejnou cestou jako ty)

jj, provoz je náročný na finance...to máš určitě pravdu. Jinde než na pořizovací ceně a nákladech na opravy ale ušetřit nemužu, stk, emise a ručení budou vždycky stát stejně. Asi jsem to blbě popsal - to auto rozhodně nebude spotřebák s nájezdem třeba 10000km ročně...školu mám za bukem. Mělo by sloužit hlavně k tomu abych se naučil řídit, jsem tam si mohl někam zajet když budu potřebovat, pak na víkendové cesty do práce 30km tam i zpět a hlavně na to abych si na něm mohl udělat něco sám a naučil se co a jak na nějakém jednodušším autě. Takže se asi spíš přidám k těm bláznum :) prostě auto pro radost...

7.4.09, 20:43

Příspěvek 
felda jasná volba :wink:

7.4.09, 20:56
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Sadra17 píše:

Kdyz vidim ty shnily hyeny co se tu potloukaji kolem, tak zlatej Eda.

Cvokárium: Youtube Instagram

7.4.09, 21:45
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky píše:
Sadra17 píše:

Kdyz vidim ty shnily hyeny co se tu potloukaji kolem, tak zlatej Eda.

všechno je o údržbě a když na to někdo kašle tak to tak dopadá

7.4.09, 21:49
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Ja treba mel Tipo a dokud jsem ho neokaslal o brizu, tak se pozink nehnul. Kam se na to sere nejaka hyena!

Cvokárium: Youtube Instagram

7.4.09, 21:53
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
zahraniční v cenové relaci okolo 15tis je podle mě nejhorší volba....ano , není nic lepšího než nějaký 15let starý hunday nejlepe v naftě s nalitanyma 250tisicama...mylsim že od zahraničních v tyhle ceně ruce pryč....120 na mazelní, jak už sem řikal předtím....a takoveto přišetřit a koupit feldu. Zase se to musi brat tak, jak bude vypadat dejmetomu felda za 20 , a nebo jak by vypadalo fačko za 20...za 20 seženeš krasne fačka , dobře udržovane, rv 94 i formana, ale felda bude v ty ceně většinou dost vylitana plečka , rezne to stejně rychle jak fačko, a nemluvně o tom že za nějakych 20-25tis to jsou většinou feldy 25 takže jenom kulatý fačko .....

7.4.09, 22:20

Příspěvek 
lopatoos píše:
Citace:
Tak jak to tady čtu...

jj, provoz je náročný na finance...to máš určitě pravdu. Jinde než na pořizovací ceně a nákladech na opravy ale ušetřit nemužu, stk, emise a ručení budou vždycky stát stejně. Asi jsem to blbě popsal - to auto rozhodně nebude spotřebák s nájezdem třeba 10000km ročně...školu mám za bukem. Mělo by sloužit hlavně k tomu abych se naučil řídit, jsem tam si mohl někam zajet když budu potřebovat, pak na víkendové cesty do práce 30km tam i zpět a hlavně na to abych si na něm mohl udělat něco sám a naučil se co a jak na nějakém jednodušším autě. Takže se asi spíš přidám k těm bláznum :) prostě auto pro radost...

hele mám to jako ty, auto mám prostě pro radost, pro výlety po okolí, pro letní dovolenou, pro víkendový jízdy k babičkám nebo k přítelkyni nebo někam jet, když je to nečekaně potřeba. jinak se snažím pohybovat po svejch nebo mhd..
na tohle mi rapid (obecně 742) přijde jako ideální...navíc konkrétně rapid mi přijde oproto fávům ve kterých jsem kdy jel možní i kvalitnější (teda jeden black line se mi líbil, ale spíš vyjímka..) a hlavně je to pro mě auto s duší a líbí se mi..
jestli chceš auto skutečně pro radost a né ho vytěžovad denodenně v provozu, tak si kup prostě to co se ti víc líbí a co bude zachovalý. abys tě to auto bavilo, musíš ho mít hlavně rád

7.4.09, 22:38

Příspěvek 
Vím že jsme měli kdysi užovku, a pojezdili jsme s ní celou republiku bez problému...holt nároky lidí se mění, každý chce furt něco lepšího. Já osobně k ní mám ale větší vztah než k favoritovi.

8.4.09, 06:31

Příspěvek 
Jestli koupíš tu na inzerátu z Brna, tak velmi opatrně s ní :D Vypadá vážně jako hezký zachovalý kousek.. Udělej hned dutiny a bude třeba pár věcí z elektriky taky udělat (relé světel a sahary)

8.4.09, 09:27

Příspěvek 
Viky píše:
Ja treba mel Tipo a dokud jsem ho neokaslal o brizu, tak se pozink nehnul. Kam se na to sere nejaka hyena!

kde by byl eda teď, kdyby ses o něj nestaral...to máš to samý, jako felda, o kterou se člověk nestará a felda, o kterou se člověk stará....že tam není pozink je chyba no, ale nenaděláš nic...

8.4.09, 09:29
Profil ICQ

Příspěvek 
lopatoos píše:
135GLi je nesehnatelná, za tyhle prachy už vubec, navíc má vstřik, takže se vytrácí výhody jednoduchých oprav...to už radší to fáčko, to má víc lidí
Felda za tyhle prachy je blbost, i s přihlédnutím na cenu dílu a hlavně omezených oprav doma.

No nevím jestli to nakonec nevyhraje 105-136 :)
http://skoda.sbazar.cz/skoda-120l-brno-o2371938.html
3k auto + 10k státu a jsem na 13k, ještě mi zbyde na díly...

No, to je presne to, čo som písal - táto 120tka vyzerá byť v super stave, ale ja by som do Š120 so 4q nešiel...ale záleží veľmi na tom, na čo chceš to auto používať...veľmi (možno si to tu už aj písal, no ej tu toho veľa)...a to tých 10 000 je nejaká daň, ktorú musíte platiť pri prepise? A od čoho závisí?

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

8.4.09, 09:46
Hluchoň

Příspěvek 
lopatoos píše:

No nevím jestli to nakonec nevyhraje 105-136 :)
http://skoda.sbazar.cz/skoda-120l-brno-o2371938.html
3k auto + 10k státu a jsem na 13k, ještě mi zbyde na díly...

v inzeratu se pise zachovala... vzdyt je to matny jak fasada na baraku, takhle si zachovaly auto nepredstavuju

navic je to opravovany - pohled zezadu, mrizka na sloupku zasrana od barvy - jen prase mrizku umaze a neocisti (normalni clovek ji sunda nebo zakryje), a jak takove prase asi opravuje ?

dale ty tuc tuc kraviny na zadnim platu, s tim asi lital nejakej mesuge, tezko rict, jak se k tomu choval

8.4.09, 09:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Matná je, ale to by tempo vyřešilo
Ta mřížka mi nepřijde jako od barvy, spíš vybledlá

8.4.09, 10:43

Příspěvek 
Pokud to chceš jako spotřebák pak budeš litovat že sis nevzal Fáčko BMM nejlíp r.v. 94. Komfort jízdy je úplně někde jinde oproti 105/136. Pokud to chceš na občasnou jízdu pak proč ne... já bych si zase pořídil eRko jen tak na mazlení.

8.4.09, 10:59
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další