Autor |
Zpráva |
Jiří Albert
|
Nejdou mi sundat zimní gumy u Superba!
To fakt musim se vším do servisu a platit a platit?Nejdou mi sundat zimní gumy ze Superba. Je to možný, že náběhy jsou kónický? Řezal jsem do toho jak hluchý do vrat...a nic. Naní v tom nějakej fígl? Poraďte mi Vaše zkušenosti. Díky
|
8.4.09, 09:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
To mi zajímá, kolega na Fabce má stejný problem (na zadku). Mně šly sundat v pohodě
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
8.4.09, 10:02 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jak to myslíš? Nejdou ti sundat disky i když šrouby jsou pryč? To jsem zažil u jedné oktávky, kopali jsme do toho až málem auto z heveru sletělo a nic... Ale nepamatuju si, jak se to pak vyřešilo, asi ještě větší silou...
|
8.4.09, 10:06 |
|
|
venda
|
Nic než hrubá síla nepomůže. A před nasazením kol se vyplatí jak středovou díru v disku, tak i protikus na náboji lehce ojet smirkrm a máznout vazelínkou
|
8.4.09, 10:13 |
|
|
MATTESS
|
Kolega náboj před nasazením bral smirkem a stejně najdou sundat. Já to potřel vazelínou a kola šla sundat normálně
|
8.4.09, 10:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
Asi se potkaly dvě protichůdné tolerance...
|
8.4.09, 10:19 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nastrikal bych tam treba WD (nesmi se dostat na kotouc a desky !), nechal do druhyho dne pusobit, natriskal tomu gumovou palicej a to bych se divil, kdyby to neslevilo, pak je potreba ocistit jak stredovou diru tak ten krouzek co na nem sedi do cista do zeleza, klidne i dosedaci plochy a pred zimou dat na vazelinu a nemuze to nic udelat
|
8.4.09, 10:31 |
|
|
Radic
|
taky mě to udělalo jedno zadní kolo...trochu WD na 5 minut a kopadnec a už to šlo
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
8.4.09, 10:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
přirezlý ve škodovce to řešil metrovej pajsr a rána do gumy a byla dole
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.4.09, 11:45 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
To sou ty novy elektronicky krapy. Kamard si koupil novou Alfu a taky musel na vymenu do servisu pac to tam drzelo jako pribity... Neodpustim si poznamku. Fakt sis myslel, ze kdyz si poridis Superba, ze si na tom budes neco delat sam? Mozna umejt okno... Jinak bych zkusil to WD...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
8.4.09, 12:38 |
|
|
MATTESS
|
Majlanky píše: To sou ty novy elektronicky krapy.
co s tím má společnýho elektronika? Jako všude, záleží na uživateli
|
8.4.09, 12:41 |
|
|
venca.m
|
Taky přispěju, na fáčku mi to dělalo taky, a jen 2 zimní, žádné WD ani vazelína nikdy nepomohlo,prostě nasadím volně, dotáhnu,povolím a nejde sundat... Tak jak píšou ostatní, jedině hrubá síla...
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
8.4.09, 13:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Majlanky píše: To sou ty novy elektronicky krapy. Kamard si koupil novou Alfu a taky musel na vymenu do servisu pac to tam drzelo jako pribity... Neodpustim si poznamku. Fakt sis myslel, ze kdyz si poridis Superba, ze si na tom budes neco delat sam? Mozna umejt okno... Jinak bych zkusil to WD...
to je tim že byl prase a jezdil na liťákách v zimě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.4.09, 13:57 |
|
|
MATTESS
|
Sadra17: kolegovi se to stalo na plechách
|
8.4.09, 14:06 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Sadra17 píše: Majlanky píše: To sou ty novy elektronicky krapy. Kamard si koupil novou Alfu a taky musel na vymenu do servisu pac to tam drzelo jako pribity... Neodpustim si poznamku. Fakt sis myslel, ze kdyz si poridis Superba, ze si na tom budes neco delat sam? Mozna umejt okno... Jinak bych zkusil to WD... to je tim že byl prase a jezdil na liťákách v zimě
Co to tady meles? Jezdil na plechacich...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
8.4.09, 14:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|