Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
závada nebo o nic nejde ???
když jsem nedávno jel z vezdu ven na silnic tak jsem na cestě nechal celkem mokro (jak kdyby sem vylil litr vody na zem) skoumal jsem kde něco teče nebo kde je voda ale dnes sem si všiml že z výfuku mě "teče" voda bo co to je stejně jak když je auto nové a nezajeté ...
čím to je způsobeny??
díky za tipy
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
8.4.09, 11:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
tomvm
|
Re: závada nebo o nic nejde ???
....zajímave.....s tím sem se vážně nesetkal
|
8.4.09, 12:07 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Re: závada nebo o nic nejde ???
tomvm píše: ....zajímave.....s tím sem se vážně nesetkal
jj ja až ted, sice má motor nalitany tak 60 000 km možná víc nwm kolik měl při výměně tachometru
|
8.4.09, 12:13 |
|
|
Nepér
|
Jak dlouho to předtím stálo?
Jinak voda z výfuku je, než se to ohřeje a vypaří, celkem normální...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.4.09, 12:29 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Nepér píše: Jak dlouho to předtím stálo? Jinak voda z výfuku je, než se to ohřeje a vypaří, celkem normální...
den před tím se s tím jelo a ješte před tím auto stálo asi tak 4 měsíce s tím že se z autem někdy vyjelo (po dvoře) jak bylo potřeba ...
|
8.4.09, 12:33 |
|
|
Stryko
|
Pokud se ti neztrácí chladící kapalina tak je to jn vytékající kondenzát. mě z výfuku teče pořád a dokonce mám ve vejfuku origo z výroby takovou dirku kudy ten kondenzát vytejká. myslím že je to celkem běžný jev. proto se stává že výfuk shnije zevnitř.
Pokud se ti ztrácí chladící kapalina tak je to těsněním pod hlavou, ale to bys poznal byl by za tebou bílej dým.
_________________ Škoda Favorit 136 LS - automobil který vás pohltí!
|
8.4.09, 13:45 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Stryko píše: Pokud se ti neztrácí chladící kapalina tak je to jn vytékající kondenzát. mě z výfuku teče pořád a dokonce mám ve vejfuku origo z výroby takovou dirku kudy ten kondenzát vytejká. myslím že je to celkem běžný jev. proto se stává že výfuk shnije zevnitř. Pokud se ti ztrácí chladící kapalina tak je to těsněním pod hlavou, ale to bys poznal byl by za tebou bílej dým.
no tak chladící kap. to asi nebude ale překvapilo mě to že toho bylo tak moc na te cestě ...
jinak díky za vysvětlení
|
8.4.09, 14:33 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jo je to tak, normální věc
|
8.4.09, 14:37 |
|
|
NOVON
|
HARB: Právě proto mají některé výfucky v nejnižším místě dírku už od výroby.Pokud tam není,tak doporučuju vyvrtat 2 mm..Opravdu to prodlouží životnost,hlavně teda koncového dílu..Když jsem tam já tu dírku udělal,tak vyteklo cca půl litru vody..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
8.4.09, 18:01 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
NOVON píše: HARB: Právě proto mají některé výfucky v nejnižším místě dírku už od výroby.Pokud tam není,tak doporučuju vyvrtat 2 mm..Opravdu to prodlouží životnost,hlavně teda koncového dílu..Když jsem tam já tu dírku udělal,tak vyteklo cca půl litru vody..
aha no kuknu se kdyby to aspon o rok vydrželo dýl bylo by to super
|
8.4.09, 18:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|