Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Šemik píše: No to je tedy pěkná sprosťárna, dávat do Škodovek věci z VW Jinak pokud vím tak Škodovácká převodovka je dimenzovaná do 135n.m
Tiež sa mi takéto nejaké číslo marí...niekde som to čítal (neviem, či dokonca nie tu na techwebe) - len sa mimarí 120 Nm...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
27.12.06, 23:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ferrari píše: Šemik píše: No to je tedy pěkná sprosťárna, dávat do Škodovek věci z VW Jinak pokud vím tak Škodovácká převodovka je dimenzovaná do 135n.m Tiež sa mi takéto nejaké číslo marí...niekde som to čítal (neviem, či dokonca nie tu na techwebe) - len sa mimarí 120 Nm...
mate na mysli prevodocky zo shade? alebo favoritacke? lebo tam sa mi zda 135 Nm malo...a 120 Nm ani nehovoriac
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.12.06, 13:58 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Skodifkovy prevodovky
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.12.06, 14:02 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
favo co snese? tipujem tak 170 Nm
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.12.06, 14:11 |
|
|
Jerry
|
deekay píše: favo co snese? tipujem tak 170 Nm
ale slysel jsem ze jsou pak problemi s poloosama, radi prej rupaj, nevim co je na tom pravdy
|
28.12.06, 14:13 |
|
|
roman heller
|
deekay píše: favo co snese? tipujem tak 170 Nm
Nevím kolik smese fávo převodovka ale mě vydrží rok a pak jí zahazuju......
|
28.12.06, 19:00 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
roman heller píše: deekay píše: favo co snese? tipujem tak 170 Nm Nevím kolik smese fávo převodovka ale mě vydrží rok a pak jí zahazuju......
ta moja uz tiez asi konci ale bude to mojim soferovanim, nie motorom...
|
28.12.06, 20:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: ta moja uz tiez asi konci ale bude to mojim soferovanim, nie motorom...
Jak ji muzes nicit se svym motorem tam nemas oil nebo radis bez spojky ne
|
28.12.06, 20:07 |
|
|
roman heller
|
Matthes píše: deekay píše: ta moja uz tiez asi konci ale bude to mojim soferovanim, nie motorom... Jak ji muzes nicit se svym motorem tam nemas oil nebo radis bez spojky ne
Já jí níčím motorem.......
|
28.12.06, 20:15 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: deekay píše: ta moja uz tiez asi konci ale bude to mojim soferovanim, nie motorom... Jak ji muzes nicit se svym motorem tam nemas oil nebo radis bez spojky ne
chces vidiet ako sa nicia synchrony?
a raz som pozical auto opacnemu pohlvaiu a dokazala mi ze sa da zaradit dvojka aj bez spojky
neboj, tych sposobov sa najde nie ze by som ju chcel znicit...
|
28.12.06, 20:16 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
roman heller píše: Já jí níčím motorem.......
Tak u tvyho motoru je to jasny ale seriovka prevodovku pri spravnym zachazeni nenici
|
28.12.06, 20:22 |
|
|
roman heller
|
Matthes píše: roman heller píše: Já jí níčím motorem....... Tak u tvyho motoru je to jasny ale seriovka prevodovku pri spravnym zachazeni nenici
To máš pravdu ale hodně převodovek na fávu má vháji synchro na dvojce.Je to tím že májí velký otáčky na trojce a loupnou tam dvojku.To co sem koupil jako druhý auto (fávo) tak má to samý a opravuju doma auta a taky sem se dost setkal s opotřebeným synchrem na dvojce.Co se týče mého motoru je to jasný.Převodovka to nezvládá ale nechce se mi dávat 30 000 kč za závodní šestikvalt.....to radši každý rok 1000kč za jinou převodovku....
|
28.12.06, 22:48 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
roman heller píše: Matthes píše: roman heller píše: Já jí níčím motorem....... Tak u tvyho motoru je to jasny ale seriovka prevodovku pri spravnym zachazeni nenici To máš pravdu ale hodně převodovek na fávu má vháji synchro na dvojce.Je to tím že májí velký otáčky na trojce a loupnou tam dvojku.To co sem koupil jako druhý auto (fávo) tak má to samý a opravuju doma auta a taky sem se dost setkal s opotřebeným synchrem na dvojce.Co se týče mého motoru je to jasný.Převodovka to nezvládá ale nechce se mi dávat 30 000 kč za závodní šestikvalt.....to radši každý rok 1000kč za jinou převodovku....
synchon na dvojce je i problém škodovek 105-136
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.12.06, 09:52 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Sadra17 píše: roman heller píše: Matthes píše: roman heller píše: Já jí níčím motorem....... Tak u tvyho motoru je to jasny ale seriovka prevodovku pri spravnym zachazeni nenici To máš pravdu ale hodně převodovek na fávu má vháji synchro na dvojce.Je to tím že májí velký otáčky na trojce a loupnou tam dvojku.To co sem koupil jako druhý auto (fávo) tak má to samý a opravuju doma auta a taky sem se dost setkal s opotřebeným synchrem na dvojce.Co se týče mého motoru je to jasný.Převodovka to nezvládá ale nechce se mi dávat 30 000 kč za závodní šestikvalt.....to radši každý rok 1000kč za jinou převodovku.... synchon na dvojce je i problém škodovek 105-136
proto pri podrazovani na 2 davam meziplyn...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
29.12.06, 10:42 |
|
|
roman heller
|
Lukas píše: Sadra17 píše: roman heller píše: Matthes píše: roman heller píše: Já jí níčím motorem....... Tak u tvyho motoru je to jasny ale seriovka prevodovku pri spravnym zachazeni nenici To máš pravdu ale hodně převodovek na fávu má vháji synchro na dvojce.Je to tím že májí velký otáčky na trojce a loupnou tam dvojku.To co sem koupil jako druhý auto (fávo) tak má to samý a opravuju doma auta a taky sem se dost setkal s opotřebeným synchrem na dvojce.Co se týče mého motoru je to jasný.Převodovka to nezvládá ale nechce se mi dávat 30 000 kč za závodní šestikvalt.....to radši každý rok 1000kč za jinou převodovku.... synchon na dvojce je i problém škodovek 105-136 proto pri podrazovani na 2 davam meziplyn...
Jo když se podřazuje s meziplynem tak je to dobrý,takto právě podřazuji na mím....
|
29.12.06, 13:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|