|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
HonzaX
|
 teče tlumič
Zjistil jsem neradostnou skutečnost - teče mi olej ze zadního tlumiče. Otázka zní - jak moc se toho musím bát a tedy jak rychle to musím vyměnit, než nastane kvůli tomu nějakej průšvih? Když zkusím auto zhoupnout na té straně s tímhle mizerou, chová se to normálně, tzn. po uvolnění překmitne nahoru a pak si to sedne do normální polohy. Kolik tak chtějí v servisu za výměnu?
_________________ Forman 136 BMM
|
| 10.4.09, 09:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: teče tlumič
HonzaX píše: Zjistil jsem neradostnou skutečnost - teče mi olej ze zadního tlumiče. Otázka zní - jak moc se toho musím bát a tedy jak rychle to musím vyměnit, než nastane kvůli tomu nějakej průšvih? Když zkusím auto zhoupnout na té straně s tímhle mizerou, chová se to normálně, tzn. po uvolnění překmitne nahoru a pak si to sedne do normální polohy. Kolik tak chtějí v servisu za výměnu?
vymeniť to nieje problém, ani to tak veľa nestojí, ale tečúci tlmič u Fava/Formana vzácnosť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 10.4.09, 10:48 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 10.4.09, 11:05 |
|
 |
|
HonzaX
|
michalkatka píše: HonzaX píše: Zjistil jsem neradostnou skutečnost - teče mi olej ze zadního tlumiče. Otázka zní - jak moc se toho musím bát a tedy jak rychle to musím vyměnit, než nastane kvůli tomu nějakej průšvih? Když zkusím auto zhoupnout na té straně s tímhle mizerou, chová se to normálně, tzn. po uvolnění překmitne nahoru a pak si to sedne do normální polohy. Kolik tak chtějí v servisu za výměnu? vymeniť to nieje problém, ani to tak veľa nestojí, ale tečúci tlmič u Fava/Formana vzácnosť...
Hm, tak to mne fakt těší, že jsem tou vzácností poctěn. 
_________________ Forman 136 BMM
|
| 10.4.09, 12:39 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
HonzaX píše: Hm, tak to mne fakt těší, že jsem tou vzácností poctěn. 
záleží na tom kde to tečie, najhoršie by bolo ak by bol nikde dole prasknutý a olej z neho vytekal spodom, ale najskôr to bude cákať niekde vrchom, tam je gufero ktoré sa zničí ak piestnica zhrdzavie, alebo sa nejako mechanicky poškodí povrch.
ak si trocha šikovný vymeníš to aj sám... a pozor struna pekne láme prsty, ale zadné idú aj bez sťahováku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 10.4.09, 14:28 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|