Tak co říkáte na zimu? ;)
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.12.06, 14:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vašek Tábor
|
No co, zabralo to.
_________________ Mazda 323, červená
|
29.12.06, 14:21 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
moje zimni vybava
skrabka, lopatka atd... Hlavne ten beton na zatizeni predku - pres 20 kilo
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
29.12.06, 16:42 |
|
|
hans
von GLEXR
|
No tak já před chvílí dorazil z pověstný Českomoravský vysočiny od Třebíče. Sníh tam napadnul taky, ráno jsme se docela s kámošem a jeho služebním Fordem vyblbli na volný ploše u fabriky. Jezdili sme tam tak hodinu...
Ale cesta zpátky teď byla mimořádně výživná - na silnici sníh (naštěstí jenom na trojce, po který jsem jel asi 40 km), jednička byla mokrá. Jenže teď to začalo namrzat, do toho padla mlha jak sviňa - z přerušovanýho pruhu na silnici byl vidět vždycky jeden nejbližší... Fakt ideální podmínky na cestu 160 km. Ale dalo se to, furt lepší takováhle zima, než 10 stupňů ve stínu, takhle to má prostě bejt.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
29.12.06, 20:20 |
|
|
Lukas
|
hans píše: Ale dalo se to, furt lepší takováhle zima, než 10 stupňů ve stínu, takhle to má prostě bejt.
s tim teda nemuzu souhlasit. Snih tak na 3 dny a dost. Radeji tech 10 ve stinu
Coupé club TW
|
29.12.06, 20:39 |
|
|
elegant
|
Lukas píše: moje zimni vybava skrabka, lopatka atd... Hlavne ten beton na zatizeni predku - pres 20 kilo
Ja osobne nosím tú škrabku na okno v kabíne pred volantom... (na mojom obrázku ten žltý odtieň medzi čelným oknom a volantom). Gumenným koncom dám dole prípadnu hmlu, čo nadýcham na okno, keď ešte fúkanie neni efektívne. Takto ju mám pekne pred sebou a vždy pripravenú použiť.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
29.12.06, 20:50 |
|
|
Lukas
|
elegant píše: Lukas píše: moje zimni vybava skrabka, lopatka atd... Hlavne ten beton na zatizeni predku - pres 20 kilo Ja osobne nosím tú škrabku na okno v kabíne pred volantom... (na mojom obrázku ten žltý odtieň medzi čelným oknom a volantom). Gumenným koncom dám dole prípadnu hmlu, čo nadýcham na okno, keď ešte fúkanie neni efektívne. Takto ju mám pekne pred sebou a vždy pripravenú použiť.
ja ji mam v kapse ve dverich a ten smetak pod sedadlem, ale chtel sem to vyfotit vsechno najednou a vytahovat ten beton se mi nechtelo...
Coupé club TW
|
29.12.06, 21:47 |
|
|
alssh
|
zima je nejlepší v garáži. Dělám to tak každou zimu protože mi nahází cestaři všechen sních před vrata (nevýhoda posladní garáže v řadě) Letos jsem se dostal s autem ven až v půlce dubna. Jo a nestojí to tolik meněz. Když to auto stojí tak nějak méně žere
_________________ Felicie 1,3 MPI. A pořád je co dělat...
|
29.12.06, 22:40 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
skrabka, lopatka atd... Hlavne ten beton na zatizeni predku - pres 20 kilo [/quote]
koukam , ze voda do ostrikovacu je z teska mam ji taky a silene smrdi a jinak ja musim mit kufr prazdnej ( na tasky a bagly do plzne) takze skrabka pod sedackou,vodu do ostrikovacu doplnuju v garazi a rozmrazovac oken mam v kapse ve dverich..
a jinak nejlepsi zima by podle me byla tak -7 , snih a na ceste jen pluhy, zadna sul... v severskejch zemich taky nesolej a jezdej... a to maj motory na blby strane...( sory Nepere a vy ostatni predohabove )
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.12.06, 14:03 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kachnis píše: a jinak nejlepsi zima by podle me byla tak -7 , snih a na ceste jen pluhy, zadna sul... v severskejch zemich taky nesolej a jezdej... a to maj motory na blby strane...( sory Nepere a vy ostatni predohabove )
taky nemůžou dělat "tokio drift"
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.12.06, 14:09 |
|
|
Martin
|
Jo s tou solí máš pravdu, to je to nejhorší, co může naše plecháčky potkat. Taky mám mnohem radši silnici projetou pluhem a posypanou štěrkem. Je to mnohem lepší a bezpečnější než ta břečka na posolený silnici a člověk aby furt stíral okno a kupoval Glacidet.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
30.12.06, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|