Autor |
Zpráva |
Martin
|
A nebo si zajeď v noci někde za vesnici na rovnou silnici a nastav to tak, aby to dobře svítilo.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
28.12.06, 08:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: A nebo si zajeď v noci někde za vesnici na rovnou silnici a nastav to tak, aby to dobře svítilo.
Toto vypada asi nejlip do servisu mezi svatkama ne a kdyz bych to prepocitaval tak se zmensi presnost tolik ze to ani nema cenu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.12.06, 09:28 |
|
|
Bukaj
|
Pech. píše: já tam mám tesly snad ještě z výroby + dvě stejný náhradní
Taky tak
A mám i zásobičku z aut, která jsem rozebral...
...Tesla forever
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
28.12.06, 10:20 |
|
|
Bukaj
|
A k tomu seřízení:
Já to vždy seřizoval tak, že nejprve jsem seřídil světla podle předního čela tak, aby lícovala (ta světla) - předpokladem je nebouchlé čelo , a potom nahoře podle haubny - prostě aby ta světla nečuměla někam šejdrem - opticky to poznáš.
Pak jsem se postavil kolmo k nějaké zdi a doseřídil jsem světla tak, že lom kuželu světla byl přesně kolmo před středem světlometu.
A pak už jen doseřídit přímo v terénu dálku dosvitu - na silnici.
A když mi to měřili na STK, tak v pohodě
A ta zeď ani nemusí být moc rovná a na vzdálenosti tolik nezáleží...
...chce si to zkusit a pak už to půjde samo.
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
28.12.06, 10:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
OK
|
28.12.06, 11:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak sme neska koupily ty novy predni blinkry a musim rict ze druhovyroba v polsku stoji za pekny ho**o Sroubek jeden nedrzi, je to takove cele forove, budu si s tim muset dat vic prace
|
29.12.06, 22:03 |
|
|
Šemik
|
Matthes píše: Tak sme neska koupily ty novy predni blinkry a musim rict ze druhovyroba v polsku stoji za pekny ho**o Sroubek jeden nedrzi, je to takove cele forove, budu si s tim muset dat vic prace
Ty jsi koupil polské Škoda, čoveče, kdybys ses býval zmínil že chceš i nové přední blikače, zeptal bych se ti ve své mototechně, tam jsem je v létě kupoval a byly český, krásně seděly a všechny šroubky držely... Můžeš vidět na fotce co mám pod jménem
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.12.06, 09:52 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No jo no, to me nenapadlo ze se este daj sehnat, tady v okoli meli jenom tyhle no Se s tim hold nak musim poprat no
|
30.12.06, 11:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Taxem tam nacpal ty polsky blinkry a nebylo to tak hrozny jak sem cekal. Musel sem akorat pouzit stary srouby co drzej skla (plasty ) a zaroven sem pro ne musel vyriznout zavitnikem zavit, pac tam jaxi nebyl. Voni tam totiz dali takovy maly samorezy ktery z tech der vypadavaly Jinak ty plasty nesedej spatne
|
1.1.07, 21:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ted tam sou uz i novy svetla s H4 Osram silverstar
Potreboval bych vedet jesi je mozny ty stary svetla nejak rozdelat. Vypada to ze to zrcadlo se zarovkou je jenom prilepeny ke sklu, bojim se do toho rejpat. Rozebiral ste to nekdo?
|
2.1.07, 17:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Matthes píše: Potreboval bych vedet jesi je mozny ty stary svetla nejak rozdelat. Vypada to ze to zrcadlo se zarovkou je jenom prilepeny ke sklu, bojim se do toho rejpat. Rozebiral ste to nekdo?
No tak kucí, potrebuju vedet jesi je jde este zrestaurovat
|
3.1.07, 16:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak to vypada ze tu diskutuju sam se sebou
No zkusim nak odleptat to lepidlo (tmel) kterym je prilepeny zrcadlo k drzaku skla. Hlavne se musi driv rozpusti tmel nez ten plast z keryho je drzak
A po naleptani to zkusim odloupnout
|
4.1.07, 19:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Tak to vypada ze tu diskutuju sam se sebou No zkusim nak odleptat to lepidlo (tmel) kterym je prilepeny zrcadlo k drzaku skla. Hlavne se musi driv rozpusti tmel nez ten plast z keryho je drzak A po naleptani to zkusim odloupnout
teď nevim o jakej přesně ten držák de
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.1.07, 19:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: teď nevim o jakej přesně ten držák de
Tim drzakem myslim ten plast svetlometu, ve kterym je nandany vepredu sklo a zezadu je to zrcadlo ...
|
4.1.07, 20:02 |
|
|
vopaje
|
Matthesi,podle mého je toto zbytečná práce.Ještě chápu,kdyby jsi měnil sklo a parabola byla dobrá.Zrcadlovou plochu těžko opravíš.Nevím,ještě to zvaž,zda to má cenu.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
4.1.07, 20:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|