Zdarec tak jsem o víkendu měnil ze zimních kol na letní a co jsem nezjistil.Mám prasklou manžetu poloosy tu blíž u kola a druhá vypadá že už na tom bude za chvíli stejně tak se ptám.Nevíte někdo nějakej dobrej obchod nejlépe v Praze kde bych sehnal nějaký slušný manžety za slušný peníz.Nejradši bych chtěl tu sadu kde je manžeta oba stahovací pásky a vazelína.Koukal jsem na net objevil jsem tuhle sadu za asi 80kč ale je to až někde daleko.Tak jsem kouk i po jednotlivejch dílech a to vyjde mnohem dráž nehledě na to že někde maj manžetu za 30 nebo 40kč a jinde jí maj třeba za 80 nebo i 200kč.Tak kdyby z vás někdo o něčem věděl dejte mi tip díkes maroo2.
13.4.09, 12:04
Reklama
Reklama
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
sháněj nejlíp rubena nebo spidan manžety
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
13.4.09, 12:06
kwiko
Ja by som zasiel k dilerovi skoda a v sekcii nahradne diely ich objednal. Na cenu by som nehladel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 42 návštevníků