Autor |
Zpráva |
Pech.
|
pro výměnu převodovky, stejně musí motor dolů, takže na spojku uvidí... každopádně si sežeň přípraveček na vystředění lamely pokud by byla špatná..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
14.4.09, 22:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Na to stačí mrkev ze staré převodovky
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.4.09, 05:18 |
|
|
Nepér
|
Na to stačí jakákoliv tyčka, on se tam ten motor pak nějak trefí
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.4.09, 07:21 |
|
|
looki
|
tuto opravu nezvladnu! musim dat auto do servisu.kolik muze stat ta oprava???
|
15.4.09, 13:14 |
|
|
Dawid130
|
Ale zvládneš... Vem si týden dovolené v pondělí to rozeber v uterý zajdi na pivo ve středu kup potřebné díly pak jdi zase na pivo aby jsi to rozdejchal a nabral obvahu no a v pátek to zase slož dohromady a hurá do provozu. Nic to není Já to dělal 14 dní z toho 10 dní jsem byl na horách
|
15.4.09, 14:46 |
|
|
looki
|
rekne mi uz konecne nekdo tu cenu??
Ja se do opravy sam poustet nehodlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diky
|
16.4.09, 09:54 |
|
|
Radek19_ae
|
Dawid130 píše: Ale zvládneš... Vem si týden dovolené v pondělí to rozeber v uterý zajdi na pivo ve středu kup potřebné díly pak jdi zase na pivo aby jsi to rozdejchal a nabral obvahu no a v pátek to zase slož dohromady a hurá do provozu. Nic to není Já to dělal 14 dní z toho 10 dní jsem byl na horách
dobrej návod, já to řeším tak, že to večer rozdělám, ráno si půjčím do práce auto, nakoupím potřebný věci, večer složím, ale někdy se stane, že to skládám 2 aj 3 dny
looki: já dával celou sadu LUK na moje auti, vyšlo mě to na 1500Kč, na to tvoje na ECATu stojí přes tři litry (to je móóóc)
A servis nevím kolik si vezme, já totiž zásadně do servisu nejezdím, podle toho jak dlouho se s tím budou drbat..
Všechno je jednou porpvé, když jsem se pouštěl do spojky nevěděl jsem co mě čeká
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
16.4.09, 10:29 |
|
|
Šemik
|
looki píše: rekne mi uz konecne nekdo tu cenu?? Ja se do opravy sam poustet nehodlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diky
A co chceš slyšet? Z naprosté většiny servisů tě vyhodí dřív než dořekneš větu co chceš, protože Š120 není atraktivní zakázka, tak to dělat nebudou. A když to někde přijmou tak je velká pravděpodobnost že to sakra odbydou. Co si neuděláš sám to prostě mít nebudeš.
Ceny materiálu - lamela cca 200CZK, ložisko cca 150CZK, přítlačák tak kolem 800CZK.
|
16.4.09, 13:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
učni to zvládnou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.4.09, 19:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ucnum bych nesveril ani staryho passata.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.4.09, 19:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to jo, ja kdyz si vzpomenu, na ty hajzly a lemply od nas ze skoly, co sli na ucnak , tak bych se jim obloukem vyhejbal
|
16.4.09, 19:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Ucnum bych nesveril ani staryho passata.
rozhodně lepší učni pod dohledem než nějakej vyučenec kterej do všecho řeže kladivem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.4.09, 19:30 |
|
|
jarousch
|
looki
Ahoj, měl jsem v zimě úplně stejné příznaky. Při prudkém sešlápnutí plynu, nebo výrazném brždění motorem kovová rána. Až jednoho dne jsem se podíval na šrouby, které drží příčku motoru v karosérii. Všechny 4 povolené, vůle se dala měřit v milimetrech a já si oddechl, protože po dotažení děsivé zvuky zmizely. Potom jsem ještě projistotu zkontroloval upevnění příčky převodovky a ta byla OK. Přeji ti aby to byla takováto prkotina. Jinak jsem podobné kovové rány zaznamenal ještě po preventivní výměně kamenů na polosách. Dokonale se rozdrtily, takže jsem rozebíral převodovku a lovil z ní kousky oceli. Proti tomu je výměna spojky práce na jedno odpoledne pro 1 člověka. Jen na nasazení motoru na převodovku je lepší být ve dvou.
_________________ zemitě červená 8630 120LS 262°/262°/6,6mm příčňák 120LS/A 5Q 4,22 4P kopretiny 13" 165/70
|
16.4.09, 20:03 |
|
|
Šemik
|
Mistr ale taky nemůže stihnout všechno kontrolovat, a pokud ho daná činnost zrovna nebaví tak na úroveň práce taky moc nedbá.
Do It Yourself
|
16.4.09, 20:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|