Alarm s centrálem na "dálkáč" škoda 130
Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
ok
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
30.12.06, 22:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sem Waclavovi tak trochu prebral Topic, doufam ze zde aspon najdes odpovedi na nektere sve otazky
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.12.06, 22:41 |
|
|
MAJO
|
Išlo by to v pohode aj s odpojenými zadnými servami, všetky servá sú pripojené paralelne, len predné majú naviac kontakty na snímanie polohy. Inak mám to v aute už asi 1,5 roku a fachá to uplne bez problémov. Už neviem čo je to zamrznutý zámok.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
30.12.06, 22:55 |
|
|
Waclav
|
Matthes v pohodě
já se jen chtěl zeptat, jestli to nebude mít problém s odemčením 130, ale jak píšete tak by asi žádnej problém být neměl. Při vyháčkování by to teda mělo spustit ne? Nestane se to, že když to vyháčkuje, tak tím vlastně spustí mechanismus centrálu a otevře se mu celý auto? Kdyby tam ale ještě byl ten alarm jak říkám, tak ten by si to měl pohlídat ne? Když se dveře otevřou, bez "odpípnutí" tak by to měl spustit. Nevíte co by stál takovejhle kombynovanej?
|
30.12.06, 23:55 |
|
|
MAJO
|
Ak ti vyháčkuje vodičove alebo spolujazdcove dvere, tak sa to odomkne komplet. Ja to tam mám aj s alarmom, objednával som to z [/url]www.stavebnice.sk[url] a cena bola 1999.-Sk.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
31.12.06, 00:05 |
|
|
Waclav
|
MAJO píše: Ak ti vyháčkuje vodičove alebo spolujazdcove dvere, tak sa to odomkne komplet. Ja to tam mám aj s alarmom, objednával som to z [/url]www.stavebnice.sk[url] a cena bola 1999.-Sk.
To znamená, že když tam máš alarm tak ten spustí?
|
31.12.06, 10:35 |
|
|
Waclav
|
kucí tak mám možnost koupit centrál s alarmem na DO+imobilizér+otřesové čidlo+2x dálkáč, používaný asi 1,5 roku za 700kč...
Co myslíte dobrá nabídka? Mám brát?
|
31.12.06, 11:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Waclav píše: kucí tak mám možnost koupit centrál s alarmem na DO+imobilizér+otřesové čidlo+2x dálkáč, používaný asi 1,5 roku za 700kč... Co myslíte dobrá nabídka? Mám brát?
Tak neni to spatny, by me zajimalo co to bude za imobilizer
Novy by to stalo dvojnasobek
K predchozi otazce - alarm se pustí pokud nekdo otevre dvere klicem nebo to vyhackuje.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.12.06, 12:18 |
|
|
Waclav
|
tak to taky nevím co to bude za imobilizér. Asi ho teda vemu a pak dám vědět, možná budu potřebovat poradit. díky a pěkný nový rok
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
31.12.06, 12:40 |
|
|
Waclav
|
jo a ještě sem zapoměl, říkal že mus tál před rokem a pul 3500kč
|
31.12.06, 12:41 |
|
|
alssh
|
Re: Alarm s centrálem na "dálkáč" škoda 130
Waclav píše: čuste.Chci se zeptat jestli někdo máte zkušenost s alarmem s centrálem na dálku montlýho do Rapida Jde to vůbec? Nevíte jaký sou tak ceny? Sem začínající "Škodovkář" takže toho zatím moc nevím.... Díky moc [/i]
sem ti poslal páru věci mailem
_________________ Felicie 1,3 MPI. A pořád je co dělat...
|
31.12.06, 13:16 |
|
|
vopaje
|
Waclav píše: kucí tak mám možnost koupit centrál s alarmem na DO+imobilizér+otřesové čidlo+2x dálkáč, používaný asi 1,5 roku za 700kč... Co myslíte dobrá nabídka? Mám brát?
Václave,700,- není moc v případě,že bude fungovat.Mrkni na typ,nebo výrobce a dej vědět-třeba na mail. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
31.12.06, 13:31 |
|
|
Waclav
|
zdarec tak by to měl být tenhle http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=12 i s centrálem na 2 dveře. vyplatí se to za 700?
|
31.12.06, 13:42 |
|
|
vopaje
|
Vydrž,mrknuna to adám vědět. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
31.12.06, 13:48 |
|
|
paradio
|
Já mám na 120 ¨CZ s alarmem už asi půl roku, mimo to, že se mi už dvakrát zamklo samo auto když jsem vystoupil z auta a šel seřídit dozadu volnoběh jsem docela spokojen. Myslím ,že je úplně jedno jaký alarm tam je, všechno se nechá obejít. Stejně asi nejvíc auto chrání ty nálepky na oknech - POZOR ALARMSYSTEM a blikající ledka za oknem předních dveří. Proč by vybíral zloděj auto s alarmem když o tři vedle je bez alarmu. Ale je to stejně vymakaný, když přijedu na parkoviště a vylezu z auta a po pár metrech se ozve pííííp. Otevřu a zase píííp píííp. To lidi čučej na šáde. Ale teď na zimu asi odpojím servomotorky, protože známá nectnost šádovek, zamrzání zámků dělá problémy. A když ho zamknu DO tak ho zase DO musím otevřít jinak řve jako kráva. Už se mi to letos /ještě není půlnoc/ stalo při prvních mrazech. Když ho zamknu klíčkem, zamknou se všechny dveře a tak ho nechci v zimě mučit. Budu používat klasiku, zamačkávat čudlík.
Doplňkové funkce - když do 15 vteřin po nastartování sešlápnu brzdu, dveře se zamknou - dobrý na zloděle na křižovatkách - odemkne se otevřením dveří klikou, nebo vypnutím zapalování.
když zamknu a nemám dovřený dveře neozve se píííp , ale píííp píííp píííp. při každém pííípání si blïknou směrovky.
Instalase je velice jednoduchá.
|
31.12.06, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|